Alföld Tüzép Hálózat Kft.

Címadatok

Cím 6728 Szeged, Dorozsmai út 5-7.
Weboldal http://www.atuzep.hu/
E-mail cím 
Telefon 30/9512-601

Bemutatkozás

Társaságunkat hazai tulajdonban lévő építőanyag kereskedelmi cégek alapították 2010-ben. Telephelyeink földrajzilag az Alföldön találhatóak, több éves múlttal, jó hírnévvel és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk dinamikusan fejlődik, így jelenleg már 17 telephelyen vásárolhatnak az Alföld Tüzép Hálózat Kft. Partnereinél.

Az összes telepet a szakértelem, a vevő centrikusság, a minőségi építőanyagok forgalmazása jellemzi, versenyképes árakon.

A partnereink célja az Önök építőanyaggal kapcsolatos igényeinek gyors, pontos és minőségi kiszolgálása.

A térképen feltüntetett Telephelyeken tudjuk kiszolgálni az építőanyag igénnyel hozzánk fordulókat, akár a Web Információs Adatbázisunktól eltérő rendelési egységekben is. A feltételekről érdeklődjön a kiválasztott telephely elérhetőségén.

A társulás célja: „Egy a piac számára elismert és hiteles, a vevők, a gyártók és a kereskedők által keresett vállalkozás, ami értéket termet a vele kapcsolatba lépő vásárlók és partnerek számára."

Szolgáltatásunkat minél több településen szeretnénk elérhetővé tenni, ehhez természetesen további Partnereket keresünk. Részletek a csatlakozz fülre kattintva.

 

Köszönjük megtisztelő érdeklődését

 

Alföld Tüzép Hálózat Kft                     atuzep@atuzep.hu

 

Terkep.gif

 

Célunk egy kereskedőbarát beszerzési társaság üzemeltetése, mely olyan előnyöket teremet a tagjainak, amit önállóan nem tudnának realizálni.

Számunkra az egyik legfontosabb szabály a tagok piaci önállóságának a biztosítása, mindenféle központi nyomás nélkül. Mindenki megtarthatja saját arculatát és az eddigi jól bevált kereskedelmi módszereit.

A felgyorsuló élet és az egyre növekvő piaci verseny megköveteli, hogy minden kereskedő a legjobb beszerzési árakon szerezze be a termékeit. A vevők megtartásának és az újak megszerzésének ez az egyik legfontosabb alapfeltétele.

Mit kínálunk a hozzánk csatlakozóknak?

  • A legfontosabb magyarországi építőanyag gyártókkal korrekt, piacképes kereskedelmi szerződés biztosítása.
  • Ezen szerződésekkel az önálló kereskedés lehetősége.
  • A közös beszerzésből származó árelőnyök kihasználása
  • Központi marketing tevékenység, amely ingyen reklámot jelent tagjainknak és segít a piac meghatározott célcsoportját megtalálni.
  • A tagok segítik egymást, információkat adnak át egymásnak. Az általuk preferált termékeket, melyek nincsenek benne a központi beszerzésben cégcsoporton belül tudják értékesíteni, ezáltal új, biztos piacokra is szert tudnak tenni.
  • Az információk gyors áramlása a központ részéről a tagok fele.
  • Folyamatosan bővülő termékválaszték, ami a tagok igényeit tükrözi.
  • 100%-ban Magyar cégben lehetnek tagok, sőt nagyon kis befektetéssel, tulajdonrész is vásárolható az Alföld Tüzép Hálózat Kft-ben.
  • Év végi bónusz visszatérítések lehetősége.