AM Coating Kft

Címadatok

Cím 1131 Budapest, Futár u 33-35
Weboldal http://www.amcoating.hu
E-mail cím 
Telefon +36-20-21-999-44
Telephely 1131 Budapest Futár u 33-35

Bemutatkozás

Az AM Coating Kft. hosszú évek tapasztalatait összegyűjtve 2010-ben alakult, dinamikusan fejlődő magánvállalkozás, melynek fő tevékenységi köre Tűz-és korrózióvédelem, valamint könnyűszerkezetes csarnok tervezése és kivitelezése.

Fő célunk a tűzvédelem, korrózióvédelem terén, magánszemélyek és nagyvállalatok rugalmas és magas szintű kiszolgálása, valamint a költséghatékony megoldások megtalálása, mind a tervezés, mind a kivitelezés területén.

A Tűzvédelem fontossága

A tűzvédelmet az egész világon jogszabályok szabályozzák, melyeket az élet alakított ki.

Szükség van és volt erre, azért mert az élet és vagyonvédelem rendkívül fontos.

Napjainkban a tűzvédelmi kialakításokat a beépített korszerű anyagok, az épület jelege, mérete, a bent tartózkodó személyek száma, és sok egyéb szempont befolyásolja. A hatályos tűzvédelmi szabályzat ezeket a követelményeket határozza meg, melyek kialakítása elengedhetetlenül szükséges az épület használatba vételéhez.

A jogszabályi feltételeknek eleget tegyünk és a biztonságukat megteremtsük a tűzzel szemben, feltétlenül hozzá értő tűzvédelmi tervezőkre és kivitelezőkre van szükség.

Jelenlegi csapatunk rendelkezik azzal a felkészült szakember gárdával aki ezeket a feladatokat a tervezéstől a kivitelezésig teljes egészében eltudja végezni.

Tiszteljen meg bizalmával és mi segítünk költséghatékony és biztonságos tűzvédelmi rendszerek kialakításában, legyen szó könnyűszerkezetes építményről, közép magas vagy magas épületről, akár családi házról.