ASTRASUN - Astratech Műszaki Kft.

Címadatok

Cím 1117 Budapest, Hengermalom út 20.
Weboldal http://www.astrasun.hu
E-mail cím 
Telefon 06-1-455-0692

Bemutatkozás

Üdvözöljük a minőség és a kedvező árak világában!

Az ASTRASUN alakulása, 1998 óta elkötelezett a magas minőségű, kedvező árú napelem, napkollektor, hőszivattyú termékek forgalmazásában. Cégünk hosszútávon működik, rendelkezünk a garanciákhoz és szervízhez szükséges megfelelő nemzetközi háttérrel.

2013-ban kínálatunk kiegészült a legnagyobb szolár napelem márkákkal is: Hyundai, LG, Fabrik-Solar, Kyocera napelemek, SMA, Growatt, Fronius, Kostal, Danfoss inverterek, a legmodernebb rögzítőelemek. Cégünk társult partnerévé vált a a legnagyobb német tulajdonú szolár vállalkozásnak, így háttérbázisunk a legmodernebb nemzetközi standardeknek is megfelel.

Kínálatunk így kibővült a legmodernebb szolár alkalmazásokkal, mint pl. a napelemes parkolók, napelem borítású iroda és magánépületek.

Cégünk 100%-ban független, ami azt jelenti, hogy nem vagyunk tulajdonosai, sem pedig cégünknek nem tulajdonosa egyetlen napelem, vagy inverter gyártó sem. Így mindig azt tudjuk Önnek kínálni, ami valóban a legmegfelelőbb termék.

A napelem nagy- és kiskereskedelem mellett komplett rendszerek tervezését, kivitelezését is vállaljuk.

Napkollektor kínálatunk kiterjed a sík kollektor, vákuumcsöves kollektor és a hybrid napelem - napkollektorokra.

Miért Előny Önnek Velünk Kapcsolatba Lépni?

- Minőség: a legmagasabb minőségtől a legolcsóbbig mindent árulunk

- Széles választék: világmárkáktól az olcsóbb sajátmárkás cikkekig minden

- Garancia: a leghosszabb garanciális időt biztosítjuk. Közel 20 éves működésünk során minden alkalommal biztosítottuk a garanciális és a garancián túli szervizeket.

- Intelligens energetikai koncepció

Cégünk a napelemek, napkollektorok és egyéb energetikai megoldásokkal az Ön részére egy személyre szabott megoldást alakít ki. Célunk, hogy az Ön villany, gáz kiadásait "0"-ra (nullára) csökkentsük! Ennek titka a hatékony tervezés és a kedvező ár.  Munkatársunk egy díjmentes analízis keretében megvizsgálja az Ön (vagy az Ön cégének) energia felhasználását, majd javaslatot teszünk egy intelligens energetikai koncepció keretében arra, hogy milyen módon lehet a legjobb megoldásokat kiválasztva tartósan anyagi előnyt biztosítani ügyfelünk részére.

 

Hyundai Kyocera LG napelem az Astrasuntól Growatt inverter minden napelem rendszerhez Kyocera napelem minden méretben akciós áron

Szolár napkövető napelemes rendszerek:

Mi az Astrasunnál elkötelezettek vagyunk abban, hogy nem csak magas minőségű, hanem kedvező áru napelemes rendszereket állítsunk elő. Napkövető rendszereink egyedi fejlesztésűek és 50%-kal olcsóbbak, mint a hasonló osztrák, spanyol vagy egyéb  napkövetők. Teljesen, vagy félautomata típusban forgalmazzuk. Hosszú, akár 20 év garanciával is!

Részletes leírás a napkövető rendszerek pont alatt.

Napkövető rendszer az Astrasuntól solar tracking system

ASTRASUN szolár inverterek:

2013 szeptemberében megkezdtük az ASTRASUN szigetüzemű szolár inverterek forgalmazását. Miért is vágtunk ekkora feladatba? Mert felismertük, hogy az inverterek cseréje túl nagy költség, elviszi a nyereségét a vásárlónak.

Az inverterek szigetüzemű rendszerekhez alkalmasak. Teljesítményük 100 - 5000 W. között van, függően a típustól. A leghosszabb 15 év gyártói garancia!

Jelenleg folyamatban van a HÁLÓZATRA TÁPLÁLÓ ASTRASUN

INVERTEREK  engedélyezése. Jelenleg 3 KW-s, 4 KW-s és 5 KW-s

inverterek gyártását kezdtük meg (Amely az EU több államában

már el is kezdődött.)

Az ASTRASUN napelemes rendszerek praktikusak -  a gyakorlat és a tapasztalat alakította ki, hogy a jellegzetes klimatikus viszonyok között mely napelemek, milyen szolár rögzítések, mekkora teljesítményű inverterre van szükség.

ASTRASUN HÁLÓZATRA TÁPLÁLÓ INVERTEREK

A napelemes rendszerek működtetési költségébe nem szokták a fenntartási költséget megemlíteni. Holott az inverterek a teljes rendszer költségének 5-10%át teszik ki. Nem mindegy, hogy 5, legfeljebb 10 évenként cserélni, javítani kell az inverter, vagy pedig az kifogástalanul, gyári garanciával működik. Az ASTRASUN HÁLÓZATRA TÁPLÁLÓ INVERTEREK 20 ÉV GARANCIÁVAL KÉSZÜLNEK. Várható forgalomba helyezés: 2013 ősz.
Velünk valóban nyereséget termel a napelemes rendszer!

HŐSZIVATTYÚK

Elsősorban levegő - víz hőszivattyúkat forgalmazunk, azért, mert ezeknek a rendszereknek a telepítése kívánja a legkisebb befektetést a megrendelő részéről, másrészt a hőszivattyúink hatásfoka magas: COP 4 körüli. Több típust is forgalmazunk, az általunk leghatékonyabbnak tartott modelleket szoktuk ajánlani.

Hőszivattyúval lehet fűteni a lakást, medencét.
A zajkibocsátásuk alacsony, a német piaci igények és elvárások alapján kerültek legyártásra. A hőszivattyú kompresszora Panasonic, Mitsubishi.