Baustudium Szolgáltató, Szakképző és Átképző Kft/ ÉPÍTŐ-KITT Klaszter tagja

Címadatok

Cím 6728 Szeged, Dorozsmai út 35.
Weboldal http://www.baustudium.hu
E-mail cím 
Telefon 62/461-483
Telephely 6728 Szeged, Dorozsmai út 35.

Bemutatkozás

Társaságunk múltja 1971-ig vezethető vissza, amikor is a DÉLÉP területén kialakították az első oktató-gyakorló műhelyet. Az idők folyamán egyre több szakmában, egyre szélesebb palettán folyt a bővülő szakképzés. Új műhelyek épültek, új eszközöket, technológiákat szereztünk be, melyek egyre színvonalasabban szolgálták a tanuló fiatalok képzését.

A BAUSTUDIUM Kft 1990-ben alakult meg az akkori DÉLÉP központi tanműhelyéből. Fő tevékenységünk azon tanulók gyakorlati képzésének biztosítása, akik az elméleti ismereteket különböző szakképző iskolákban sajátítják el, de a gyakorlati képzésre szóló, tanulószerződést Társaságunkkal kötötték meg. Az időközbeni terjeszkedés következtében ma már 5 városban folytatunk gyakorlati képzést több mint 20 szakmában (Szeged, Hódmezővásárhely, Szentes, Makó, Kiskunfélegyháza)

A gyakorlati képzés folyamán korábban is folytattunk vállalkozói tevékenységet, de csak oly mértékben, amely a tanulók képzési idejéhez, szakmai előmeneteléhez és a tantervhez szorosan illeszthető. Az így vállalt munkákon tanulóink megismerhetik az életszerű, valós munkafolyamatokat és így a szakmunkás bizonyítványt megszerezve a vállalkozói világot jobban ismerő szakmunkásokká válhatnak.

A bennünket körbevevő folyamatosan és jelentősen változó világ, valamint a szakképzési törvények számunkra kedvezőtlen alakulása miatt egyre nagyobb részt vállalunk a termelési és vállalkozási tevékenységből. Fő célkitűzésünk az építőipari ágazat fejlesztése, valamint „BS moda” néven a nők számára elérhető áru, de a kínai minőséget felülmúló, hagyományokra támaszkodó öltözetek kialakítása.

Központi telephely:
6728 Szeged, Dorozsmai út 35.
Egyéb telephelyeink:
6800 Hódmezővásárhely, Makói út
6600 Szentes, Rákóczi u. 98.
6900 Makó, Aradi u. 130.