Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Bemutatkozunk

Tisztelt Látogató!

Hoffmann Pál
Hoffmann Pál

Köszönjük az érdeklődést, mellyel induló portálunkat megtiszteli. Reméljük, az első benyomás további részletek megismerésére ösztönzi.

Addig is engedje meg, hogy a portált megalkotó és üzemeltető cég vezetőjeként, pár mondatban bemutatkozzam. Hoffmann Pál vagyok, nős, három gyermek (20 éves fiú, 18 és 9 éves leány) édesapja. Az építőiparban éppen 25 éve tevékenykedem. Négy év a kivitelezésben, mint segédmunkás, később kőműves, majd könnyűszerkezetes épületek szerelője ( Mülhacker-Németország), két év építész tervezőként( Agrober - Salgótarján), majd hat év az építőanyag gyártásban (Salgótarjáni Üveggyapot Rt - anno Therwoolin márkanév alatt). Az utolsó tizenhárom évet pedig az építőanyag kereskedelemben töltöttem el (Lambda Systeme Kft Szeged). Ez a „néhány” esztendő és az ezalatt gyűjtött tapasztalat bátorított arra, hogy létre hozzuk a www.kitvalasszak.com tematikus építőipari portált.

A portállal egy olyan platformot készülünk biztosítani az építőipari szolgáltatók részére, ahol ki nyilváníthatják véleményüket, megoszthatják másokkal tapasztalataikat, a szolgáltatásuk iránt érdeklődők (szakmabéli és lakossági egyaránt) pedig gyorsan, egyszerűen elérhetik Őket. Sőt, egy logikusan felépített, korrekt rendszeren keresztül – az adott feladatra legalkalmasabb- azonnal munkát is nyerhet.

A Portál másik nagyon fontos küldetése, hogy segítsen az építőipar jelenlegi megítélésén javítani: hogy a szélesebb rétegeknek az építőiparról ne csak a bürokrácia, a korrupció, a határidő csúszások, a kritikán aluli minőség vagy az „eltűnt” milliárdok „ugorjanak be”, hanem, hogy ez egy megújulni, fejlődni kívánó, akár a laikus számára is áttekinthető, nyomon követhető, illetve a gazdaság igen jelentős részét mozgató, sokrétű, színes iparág. Nagyon fontos és szükséges a szakma és a lakossági érdeklődők segítsége, bizalma, hogy ezt valóban sikerrel tegyük. Ennek reményében kívánok erőt, egészséget, hitet mindenkinek a maga feladatához, küldetéséhez.

Tisztelettel: Hoffmann Pál