BRAMAC Kft.

Címadatok

Cím 8200 Veszprém, Házgyári út 1.
Weboldal http://www.bramac.hu
E-mail cím 
Telefon (88) 590 890
Díjak, elismerések:
  • ÉMSZ ajánlással

Bemutatkozás

A Bramac Kft. 1984-ben a korszerű és jó minőségű tetőfedőanyag hiányának enyhítésére jött létre, európai színvonalú tetőrendszert kínálva a hazai felhasználóknak. Fennállása óta 920 millió darab cserepet gyártott, 9 modellből és számtalan színárnyalatból álló termékskálájával áll az építkezők rendelkezésére úgy az új építkezéseknél, mint a felújításoknál.

Folyamatosan és hosszútávon kíván megfelelni az egyre változó és mind igényesebb piaci elvárásoknak. A Bramac üzleti stratégiájának fontos eleme a minőség, a piaci igényeket feltáró innováció. A piaci szereplők közül elsőként vállalt 30 éves írásos garanciát a termékekért, és elsőként kínáltak tetőrendszert.

A Bramacnak köszönhetően mára elismertté lett a tetőfedő szakma, lerakták a szakmai képzés alapjait is, hiszen a veszprémi székhelyű Tetőfedő Iskola napjainkra az ország egyetlen tetőfedő oktató centrumává lett, amely évről-évre egyre több felkészült szakembert bocsát ki, és biztosítja a szakma továbbfejlődésének információs és gyakorlati lehetőségeit is. A Bramac Kft. a tetőfedésben az innováció, az iránymutatás megtestesítője, folyamatos termékfejlesztése révén megreformálta a piacot.

A funkcionális termékből a Bramac piacra lépésével rendszerszemléletű, esztétikus, ökologikus, fenntarthatósági szempontokat teljesítő tetőfedési rendszer lett. Bramac Solar, Ereszcsatorna rendszer, BramacTherm tetőszigetelési innovációi pedig többletfunkciókat, többletértéket adnak a tetőnek. Novo, Protector, Protector Plus felületi fejlesztéseivel új fejezetet nyitott a Bramac a tetőcserepek tartós szépségéért. Három kategóriában nyújtanak a hagyományoshoz képest lényegesebb nagyobb ellenállóságot az UV sugarak, a szennyeződések, a mohásodás, a színfakulás ellen. A Protector Plus felületű tetőcserepek ma a minőség csúcsát jelentik Magyarországon.