BRAUN Kft. / ERCSI, HUF-BAU csoport tagja

Címadatok

Cím 2451 Ercsi, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Weboldal http://www.braun-epitoanyag.hu
E-mail cím 
Telefon 0625490840

Bemutatkozás

Az Építkezők, Felújítók minden építőanyagot be tudnak szerezni a telephelyeinken, amire az építkezés alatt szükség lehet. Mindezt kedvező árakon, és kiváló minőségben biztosítja Önöknek a Braun Kft.

A cég tulajdonosai - székesfehérvári telephelyükön - 1986-ban kezdtek el foglalkozni építőanyagok kis- és nagykereskedelmével. A társaság, kezdetben csak alapvető építőipari anyagok -mész, cement, sóder, tégla- eladásával foglalkozott, de a Vásárlók igényeinek teljeskörű kielégítése szükségessé tette a kínálat folyamatos bővítését. A termékskála szélesítése érdekében a hazai gyártók mellett tartós kapcsolat alakult ki számos külföldi gyártóval, beszállítóval.

Az egyre bővülő áruválaszték, és a telephely nagy mennyiségű árukészlete miatt a kezdeti infrastruktúra már kevésnek bizonyult. 
A fejlesztés egyik lépéseként a székesfehérvári telephely irodaháza és bemutatóterme 2001-ben  350 nm-re bővült a Vásárlók széleskörű tájékoztatásának lehetősége, és kényelmes kiszolgálása érdekében.

A társaság fejlődését mi sem bizonyítja jobban, minthogy 1992-ben megnyitotta móri telephelyét, majd 1995-től már Ercsiben is várja Vásárlóit. Emellett a közel negyed évszázados fennállása alatt jelentős viszonteladói hálózatot épített ki.