SAFE TO SAVE Mérnöki Szolgáltató Kft.

Címadatok

Cím 1139 Budapest, Petneházy u. 38-42. A. ép. II. em. 7.
Weboldal http://www.stos.hu
E-mail cím 
Telefon 06 20/945-4349

Bemutatkozás

A SAFE to SAVE Kft. több mint egy éve segíti tevékenységével a hazai vállalkozásokat a főtevékenységük mellett a környezet-, munka-, tűzvédelem és a minőségirányítás területén elvégzendő feladataikban.

Cégünk megalakulása óta főtevékenységként partner cégeink környezet- és munkavédelmi rendszereinek fejlesztését végeztük el.

A jövőben igyekszünk szolgáltatásaink és partnereink körét folyamatosan bővíteni.

Partnereink sok más hasonló vállalkozás közül azért választottak minket, mert cégünk egyszerre több szakterületen tud, mérnöki szolgáltatás keretében a segítségükre lenni. Ezzel megoldható, hogy egyetlen cég, a SAFE to SAVE tegyen eleget minden szakterülten nélkülözhetetlen feladatiak ellátásában, szaktanácsadásában.

Ezek jelenleg az alábbi szakmai területek:

- környezet- és munkavédelmi szolgáltatások, szaktanácsadás,

- tűzvédelmi szolgáltatások,

- minőségügyi tanácsadás

E mellett ügyfeleinknek segítséget tudunk nyújtani a különböző állapot felmérő mérések elvégeztetésében mind munka-, tűz-, környezetvédelem területén.

A feladatok ellátására olyan szakembereket foglalkoztatunk, akik sokoldalú referenciájuk révén Magyarország majd minden ipari területén rendelkeznek tapasztalattal, a sikeres, és gördülékeny együtt működés érdekében, lásd referenciáink menüpont.