DUNA HUNGARIA Zrt

Címadatok

Cím 1181 Budapest, Gilice tér 46/b
Weboldal http://www.dunahungaria.hu
E-mail cím 
Telefon 0612973146

Bemutatkozás

A Duna Hungária Zrt.-t az ország különböző részein sikeresen működő építőanyag-kereskedő cégek alapították 2008-ban. A Duna Hungária Csoport tagjai kizárólag hazai tulajdonú, sok éves múlttal és nagy tapasztalattal rendelkező kereskedések, amelyek a vevők igényeit szem előtt tartva segítőkész kiszolgálásra törekszenek.

A Duna Hungária Csoport tagjainál a hazánkban ismert építőanyagok teljes választéka megtalálható. Az építkezőknek szakértő kollégáink nyújtanak segítséget a leginkább megfelelő termékek kiválasztásban. A kereskedések teljes körű szolgáltatással állnak a vásárlók rendelkezésére a mennyiség számítástól az építési címre történő szállításon keresztül az építőanyagok szakszerű beépítését végző mesterek ajánlásáig.

A Duna Hungária Zrt. minden építőanyag gyártó partnerével hosszú távú, kölcsönösen előnyös kapcsolat kialakítására törekszik, amely alapja az építkezők megbízható és pontos kiszolgálásának.

Társaságunk neveként az ország legnagyobb folyóját választottuk. A Duna folyó összekötő kapocs a különböző országrészek között, az állandóság és egyben a folyamatos megújulás jelképe is.
A Duna Hungária Csoport kereskedései a teljes országot felölelő építőanyag kereskedő „folyamot” alkotnak, megtartva a több éves szakmai múltjukból eredő, a vevők által ismert kereskedelmi arculatukat.

A Duna Hungária Zrt. célja, hogy egy olyan hazai tulajdonú építőanyag kereskedő hálózatként működjön, amely tagjai által az építkezők és a partner beszállítók körében jó hírnévvel rendelkezzen, méltóan a Duna névhez.