Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
ÉMSZ regionális szakmai nap - Szombathely -

SZIGETELÉSEK, HOMLOKZATOK, TETŐK  környezettudatosság, energiatakarékosság
emsz.hu2011-03-09 13:29:00

Esemény adatlapja

típusa: Szakmai nap

témája: SZIGETELÉSEK, HOMLOKZATOK, TETŐK - környezettudatosság, energiatakarékosság

ideje:
2011.05.06 9:00 - 2011.05.06

helyszíne: Szombathely, Hotel Claudius

ára: ingyenes

pontszám: MÉK 2, MMK 2

Elérhetőségek

MEGHÍVÓ

Nyugat-Magyarországi Regionális Szakmai Nap
2011. május 6. péntek

Hotel Claudius
Szombathely, Bartók Béla krt. 39.
  • A szakmai bemutatók
  • Konferenciaprogram
  • Tudnivalók, jelentkezés
  • A rendezvénysorozat állomásai 2011-tavaszán

A szakmai fórumon való részvétel ingyenes (Kérjük, regisztráljon!)

SZIGETELÉSEK, HOMLOKZATOK, TETŐK

környezettudatosság, energiatakarékosság

Szövetségünk, az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége lassan negyed évszázados korba lép. A szervezet létrejöttét a szakma jobbításának igénye hozta létre. A szakképzés, oktatás, szakmai fórumok szervezése meghatározó tevékenységünk a mai napig a víz-, hő- hangszigetelések, tetőfedések és bádogos munkák területén. Tagjaink körében megtalálhatóak az oktatók, szakértők tervezők, a szakipari kivitelezők és az anyaggyártó cégek alkalmazástechnikai képviselői is. Ez a hármasság teszi lehetővé, hogy kiadványaink, szakmai programjaink lehetőleg minél szélesebb látószöggel és látásmóddal közelítsék meg a szakmai problémákat.
Regionális szakmai napjainkat másfél évtizede folyamatosan szervezzük. Szakmai napjainkon a felvezető előadásokat az Építésügyi Minőségellenőrző és Innovációs Nonprofit Kft és alkalmanként a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Épületszerkezettani Tanszék) oktatói tartják.

Bemutatjuk az Év Tetője Nívódíj Pályázat régiós nyertes munkáit. Ismertetjük az ÉMSZ PVC és műgumi anyagú csapadékvíz szigetelések tervezési és kivitelezési szabályai című új kézikönyvünket.

Az előadások a fenntartható fejlődés, a környezettudatosság, megújuló (zöld) energiák és energetika - energiahatékonyság szempontjából közelítik meg mindhárom szekció témakijelöléseit. Az első szekció az energetika, megújuló energiaforrások, nemzetközi és hazai kutatási eredményeivel és hazai szabályozási kérdéseivel foglalkozik. A konzultációt követően a magastetők és homlokzatok, a harmadik előadás részben pedig a lapostetők víz-, hő- és hangszigetelési kérdéseivel foglalkozunk a fenti szempontok szerint. A professzori előadásokat a gyártó cégek alkalmazás technikusai, mérnök kollégái ismertetői követik. Az egyes előadás blokkok között és az utolsó előadást követően is konzultációs lehetőséget biztosítunk a résztvevő vendégek részére.

Részletes programot megtekintheti a www.emsz.hu oldalon!

 

Ezt a cikket olvasta már?

Grundfos, Helios és TA Hydronics közö...

12 időpontban, különböző helyszíneken