Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Wienerberger Porotherm Profi termékét és az új téglatechnológiát bemutató kivitelezőképzés

Wienerberger Porotherm Profi termékét és az új téglatechnológiát bemutató kivitelezőképzés
wienerberger.hu2011-04-27 07:55:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

témája: Wienerberger Porotherm Profi termékét és az új téglatechnológiát bemutató kivitelezőképzés

ideje: 2011.05.06 10:00

helyszíne: Wienerberger Téglaipari zRt.székháza(1119 Bp., Bártfai u.34.)

pontszám: 1 (MÉK)

Elérhetőségek

Profi technológiát alkalmazó – vagy egyszerűen csak Profi – kivitelezővé válni úgy lehet, hogy mind a cég vezetőjének, tulajdonosának, mind pedig a munkát később ténylegesen végző alkalmazottaknak, alvállalkozóknak részt kell vennie a Wienerberger által szervezett központi vagy helyi képzésen. Itt az elméleti oktatás után, különösen a kőműves kollégák esetében minden esetben gyakorlati bemutató következik, aminek keretében a vállalkozó szellemű – és megfelelő öltözetű – szakemberek ki is próbálhatják a célszerszámok használatát, kezükbe foghatják a téglát, meggyőződhetnek arról, hogy az egy milliméteres fuga használata működik, a tégla nem billeg, a fal valóban szép. A képzésen való részvétel annál is fontosabb, hiszen ez a termék a fogyasztó számára csupán képzett szakemberek, azaz a Profi kivitelezőkön keresztül hozzáférhető: csak a kivitelező rendelheti és vásárolhatja meg a Wienerberger szerződött kereskedőpartnerein keresztül. A kiképzett kivitelezők a technológia elsajátításáról oklevelet kapnak.
Jóllehet egy néhány órás tömény oktatás alatt sok mindent meg lehet tanulni, de a tanultak önálló gyakorlati alkalmazása mondjuk egy hónap múlva egy építkezés helyszínén már nehézségekbe ütközhet. Ezért a Wienerberger minden kivitelezőt segít első Profi háza építésében, a falazás első napján szakképzett munkatársunk felügyeli, irányítja a munkát – különös tekintettel az első sor lerakására. Ezt a szolgáltatást a 2010-es évben is biztosítani kívánjuk partnereinknek.

 

Miközben már sorra épülnek az első Porotherm Profi téglaházak országszerte, egyre nagyobb az igény az új technológia elsajátítására. Nevezze kivitelezői csapatát Ön is az alábbi időpontokon, helyszíneken tartott képzések közül arra, ami Önnek a legmegfelelőbb!

 

Speciális szaktudás, speciális szerszámok

A technológia alkalmazása, a Profi tégla összeépítése két speciális célszerszámot igényel. Az egyik egy „lehúzó vas”, amelynek segítségével az első sor alá teljesen vízszintes sík habarcságyat készíthetünk. Amennyiben ez megfelelően készült el, és az első sor is a technológia betartásával került elhelyezésre, utána a munka már egyszerű és gyors – tulajdonképpen elronthatatlan a további sorok falazása.
A másik speciális szerszám egy – pontosabban kettő – habarcsterítő kocsi, amivel a második sortól tudjuk biztosítani a habarcs felkerülését a téglára. 30 cm, valamint 38 cm szélességű kocsik állnak a szakemberek rendelkezésére, amelyeket különböző szűkítőkkel kiegészítve a 25 cm-estől a 44-esig bármelyik tégla alá megfelelő vastagságú vékony habarcsot tudunk gyorsan, egyszerűen, megbízhatóan teríteni.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Szakmai bemutató – Korszerű szigetelé...

A KEM Mérnöki Kamara közreműködésével megvalósuló térítésmentes továbbképzés