Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
SMART Architecture

Vegyen Részt On is A Kiállításon!
mek.hu2011-04-04 07:27:00

Esemény adatlapja

típusa: Kiállítás

ideje:
2011.05.04 - 2011.05.07

  2011. május 4-7. Újvárosháza, Díszterem - A Budapesten megrendezésre kerülő nemzetközi EFAP konferencia hivatalos eseményeit kísérő kiállításra olyan terveket várunk, amelyek a szokványostól eltérő építészeti megoldásokat kínálnak.

  Az építészet sokféleképpen lehet okos – az innovatív anyagok és technológiák alkalmazásától kezdve a minimális építési költségen, az energia-hatékony, ökológiailag fenntartható építészeten át az interaktív homlokzatokig. A kiállítás célja, hogy ezt a sokszínű gondolkodást a jövő tervező generációjának munkáin keresztül mutassa meg a hazai és nemzetközi szakközönségnek és a sajtónak.

  smart.png Jelentkezési határidő: 2011. április 04.

  A smart@kek.org.hu Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre elküldött pályázat tartalmazzon egy lényegre törő, rövid projektleírást, valamint a megértéshez szükséges számú .jpg vagy .pdf formátumú képeket. A kiállítók meghívást nyernek a konferenciára, valamint több sajtómegjelenésben is szerepelhetnek.
   

  Ezt a cikket olvasta már?

  MÉSZ szakmai továbbképzés sorozata, o...

  A homlokzati hőszigetelésről A-tól Z-ig - Mesterfokon