Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Európai Építészetpolitikai Fórum - EFAP

2011. május 4-7. között Magyarországon rendezik meg a soron következő nemzetközi Európai Építészetpolitikai Fórumot (EFAP) .
mek.hu2011-04-11 06:35:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

ideje:
2011.05.04 - 2011.05.07

  A félévente az Európai Unió Tanácsának elnökségét adó országban megrendezett nemzetközi EFAP konferencia bemutatja a már elfogadott nemzeti, helyenként városi építészetpolitikákat, ezek megalkotásának és végrehajtásának gyakorlatát, eredményeit, elősegítve ezzel további nemzeti építészetpolitikák létrejöttét és működését.

  A budapesti program három témát ölel fel: Európa és Magyarország építészetpolitikája, a Duna és a víz, valamint Innováció a fenntarthatóságért. A konferenciára az Európai Parlament és az Európai Bizottság képviselői mellett a területrendezés, településtervezés, építészet, tájépítészet tág területéről várjuk a nemzetközi és hazai szakmapolitikusokat, szakmai, kulturális és oktatási intézmények képviselőit és természetesen a szakmagyakorlókat.

  A konferenciára a www.efap.mek.hu honlapon lehet regisztrálni.

  Letölthető dokumentumok:

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  Építési jog konferencia 2013

  Regisztráció