Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Geze Akadémia

2011. januártól megnyitotta kapuit a GEZE Akadémia - az építészek számára kreditpont hozó szakmai továbbképzés egy új dimenziója.
2011-04-26 06:50:00

Esemény adatlapja

típusa: Szakmai nap

témája: A legkorszerűbb nyílászáró működtető rendszerek tervezési és kivitelezési

ideje: 2011.05.04 9:00

helyszíne: GEZE Hungary Kft. 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

pontszám: 1

Elérhetőségek

A GEZE Akadémia 2011 igazodva az építészek igényeihez 2 önálló modulból áll:
az "A-modul" a fajsúlyosabb témákkal: az RWA hő- és füstelvezető rendszerekkel és a menekülési útvonalakkal foglalkozik ,a "B-modul", az ajtócsukók komfortfokozatait valamint a mobil és fix, belső üvegfalak tervezési kérdéseit tárgyalja. Mindkét előadást konzultáció valamint a bemutató terem vonatkozó szerkezeteinek megtekintése követi.

Részletes program

Modulonként 1-1 kreditpont kapható.
Az előadásokon való részvétel ingyenes, ezért nagyon fontos, hogy a résztvenni szándékozók valóban megjelenjenek az előadásokon, hiszen a részvétel visszaigazolása a jelentkezés sorrendjében történik.

Az oktatás az A és a B modul váltakozásával folyamatosan ismétlődik, így havonta egy-egy alkalommal lehet meghallgatni az előadásokat.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Minőség a csarnoképítésben 2013

Országos konferenciasorozat : Győr – Budapest – Miskolc – Pécs – Szarvas