Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Tetőakadémia 2011 - építészkonferencia - Bakodpuszta -

Egységes, magas színvonalú konferencia építészek és a kapcsolódó szakmák gyakorlói számára.
2011-04-19 11:32:00

Esemény adatlapja

típusa: Szakmai nap

témája: Design és értékálló építészet

ideje: 2011.05.05

helyszíne: Bakodpuszta - fogadó

  Design és értékálló építészet Több mint hét évvel ezelőtt néhány hazai piacvezető építőanyag-ipari tetőspecialista gyártó és forgalmazó összefogott, hogy egységes, magas színvonalú konferenciát szervezzen az építészek és a kapcsolódó szakmák gyakorlói számára. A rendezvénysorozat fő célkitűzése, hogy újszerű, rendszerelvű megközelítésben mutassa be a tetőtervezés és kialakítás aktuális problémáit, és egyben ráirányítsa az építészek és kivitelező cégek figyelmét a helyes megoldásokra. A konferenciasorozat azóta az ország egyik legismertebb konferenciájává nőtte ki magát az építészek körében. Évről évre egyre többen kíváncsiak az előadásokra és a bemutatott termékekre, újdonságokra. Az egymást követő évek tematikusan épülnek fel, minden év egy-egy terület kérdéseit vizsgálja a gyártók szemszögéből. A 2011-es év mottója az igényes és értékálló építészetre utal. Az idei év előadásai az értékálló építészetre, a tervezés és design fontosságára helyezik a hangsúlyt. Design... Előadóink a konferencia-helyszíneken a képviselt termékekhez kapcsolódó magas színvonalú szakmai előadásokat tartanak, fókuszban a napjainkban egyre fontosabb design szempontjait tartva. ...és értékálló építészet Meghívott vendégeink és a rendező cégek előadásai az értékálló megoldásokról, az értékálló építészeti alkotások bemutatásával szolgálnak adalékokkal, és új építészeti tendenciákat mutatnak be, melyek egy - a kor kihívásainak megfelelő - korszerű építészetet mutatnak be látogatóinknak. Az YBL díjazottak kiállítása (tervezett program) az elért eredmények egy szűk keresztmetszetét hozzák házhoz vendégeinknek.
  A rendezvénysorozat támogatói között tudhatja a Magyar Építész Szövetség, Magyar Építész Kamara, az ÉMSZ, továbbá az ÉMI és a Magyar Építéstechnológiai Platform mellett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakmai támogatását is.
  Építész Kamarai továbbképzés: folyamatban Mérnök Kamarai továbbképzés: folyamatban

   

  Helyszínek és időpontok:
  2011. május 3.
  Zalaegerszeg - Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ (H-8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21.)
  2011. május 5.
  Bakodpuszta - fogadó
  2011. május 10.
  Debrecen - Kölcsey konferenciaközpont (H-4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.)
  2011. május 12.
  Budapest - BME, K Épület, Díszterem (H-1111 Budapest, Műegyetem rakpart 1-3.)
  2011. május 17.
  Székesfehérvár - Hotel Magyar Király (H-8000 Székesfehérvár, Fő u. 10.)

   


   

  Ezt a cikket olvasta már?

  Aktívház konferencia

  Regisztráció