Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Van-e élet a fővároson kívül?

Konferencia a vidéki városok fejlesztéséről - Gyula, május 5-6.
mek.hu2011-04-21 07:31:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

ideje:
2011.05.05 - 2011.05.06

  A vidéki városok fejlesztésével kapcsolatos kormányzati tervekkel illetve a közcélú intézmények felújításának egyre sürgetőbb kérdéseivel foglalkozik a május 5-6-án, Budapesttől szándékosan igen távol, Gyulán megrendezésre kerülő konferencia.

  A Belügyminisztérium fővédnökségével, a Lakásvásár Médiacsoport és a Magyar Téglás Szövetség szervezésében megrendezésre kerülő kétnapos rendezvényen a felújítások témáját - legyen szó önkormányzati vagy egyházi ingatlanokról - a meghívott neves szakemberek műszaki, finanszírozási és műemlékvédelmi oldalról is megvilágítják.

  Az eseménynek helyszínt adó Gyula és környéke, a dél-kelet magyarországi régió városépítészeti, kistérségi, műemlékvédelmi szempontból gőrcső alá kerül, így mintát adva más térségek ezirányú tervei, elgondolásai számára is.
  A konferencia díszvendége Vadász György, DLA, Kossuth-, Pollack Mihály és Ybl-díjas építész.
  A május 5-i, csütörtöki szakmai program után délután a konferenciát gyulai városnézés és projektlátogatás zárja Béres István főépítész kalauzolásával, valamint a résztvevők megtekinthetik a Tondach ultramodern cserépgyárát is.

  Fővédnök: Belügyminisztérium
  Védnök: Dr. Görgényi Ernő Gyula város polgármestere
  Szakmai támogatók: Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, Magyar Építőanyagipari Szövetség, Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége, Magyar Ingatlan Tanács
  Moderátor: Borsi László, elnök, Lakásvásár Médiacsoport
  Partnerek a Tondach Magyarország zRt. és a Creaton Hungary Kft.

  Részletek és jelentkezés a www.teglasszoveteseg.hu vagy a www.lakasvasar.com honlapokon.

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  Napenergia hasznosító berendezések sz...

  A képzés időpontja: 2013. január 25-27. és március 1-3.