Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
ConSense - Építőipari és beruházási szakvásár

A stuttgarti vásárközpont szervezésében évente megrendezésre kerül a  CONSENSE Nemzetközi építőipari és beruházási szakvásár
2011-05-06 13:53:00

Esemény adatlapja

típusa: Kiállítás

témája: ConSense - Építőipari és beruházási szakvásár

ideje:
2011.06.29 - 2011.06.30

helyszíne: Stuttgart

  Egyre nagyobb jelentőséggel bír nem csak az építőiparban, de az ingatlanosok között is. Az eltelt évben mind a kiállítók, mind a látogatók száma a duplájára nőtt a korábbiakhoz képest. A tavalyi látogatók 96 %-a szívesen ajánlja másoknak is a szakvásárt. Rohanó világunkban egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság, a befektetők és lakásvásárlók egyik legfontosabb szempontja is ez lett.  Az építőiparban egyedi megoldásokra van szükség ahhoz, hogy az épületek energiafelhasználását folyamatosan csökkeneti tudjuk.

  A szakvásárral párhuzamosan lehetőség nyílik szakmai tapasztalatcserére különböző fórumokon keresztül. Plaza – kötetlen beszélgetés egy ebéd vagy kávé mellett; Forum – a kiállítók bemutathatják termékeiket egy előadás keretein belül a nemzetközi közönségnek; Stage – nyilvános szekcióülések.

  A 2010. évi kiállítás rövid statisztikája: 87 kiállító, ebből 14 külföldi, 3.200 m2 kiállítói terület, 1.862 látogató, ebből 10 % 27 különböző országból (pl. építészek, projektvezetők, kivitelezők, befektetők stb.), valamint több regisztrált újságíró, tévés szakember a világ minden tájáról).

  A 2011. évi CONSENSE kiállítói tematikái: építőanyagok, építőelemek, készelemek, technikai épület-felszerelés (lég-, fény-, fűtéstechnika), belsőépítészet és berendezés, szolgáltatás és tanácsadás, ingatlanfejlesztők, szakmai szervezetek és oktatási intézmények, stb.

   

  A kísérőprogramok közül ezúton hívuk fel szíves figyelmüket a DGNB  (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) által szervezett kongresszusokra. A folyamatosan bővülő szakmai konferenciaprogramot a www.dgnb.de/_de/veranstaltungen/consense/2011/programm.php oldalon olvashatják.  A rendezvény mindkét napján workshop-okon is részt vehetnek az érdeklődők. A részvétel minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött! Ezt megtehetik a www.messe-stuttgart.de/consense oldalon a ‘Kongress’ menüpontban.

   

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  RENEXPO® Central Europe energetikai s...

  7. Nemzetközi kiállítás és konferencia a megújuló energiáról és energiahatékonyságról