Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Épületek energiahatékonysága, passzív házak

Ingyenes konferencia, 1,5 továbbképzési ponttal.
mek.hu2011-05-25 06:27:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

ideje:
2011.05.30 - 2011.06.01

pontszám: 1.5

  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara 2011. május 30. és június 1. között szakmai rendezvénysorozatot szervez az épületek energiahatékonysága témakörben. A rendezvénysorozat kiemelt részeként 2011. május 31-én egy egynapos szakmai konferenciára kerül sor, melyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat az energiahatékonyság és a passzívházépítés helyzetéről, valamint épületek energiahatékony kialakításáról.

  A rendezvényen bemutatkoznak ezenkívül olyan német innovatív vállalatok, amelyek üzleti kapcsolatokat keresnek Magyarországon. A bemutatkozó német cégekkel egyéni megbeszélések folytatására is lehetőség kínálkozik 2011. május 30-án vagy június 1-jén. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A konferencián való részvételért a Magyar Építész Kamara tagjai 1,5 továbbképzési pontot kapnak. További információ és jelentkezés:

  http://www.ahkungarn.hu/hu/dienstleistungen/geschaeftspartner/geschaeftspartnervermittlung/kooperationsboersenundprojekte/energieeffizienz-2011/
  .

  Letölthető dokumentum:

  EINLADUNG (PDF)

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  Xella - „Fehér szerkezetek 2013” kred...

  Középpontban az aktuális, az építőipart érintő változások