Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Magyar szobrászok, szobrok, (épület) szobrászat ünnepe

Az Ybl Egyesület tisztelettel és szeretettel hívja és várja Önt / Önöket a MAGYAR SZOBRÁSZOK, SZOBROK, (ÉPÜLET)SZOBRÁSZAT ÜNNEPÉRE, Izsó Miklós születési évének 180. -  halála napjának 136. évfordulóján, 2011.május 29. vasárnap 11 óra kor, Székesfőváros V. kerületi Erzsébet terére, az Ybl Miklós alkotta DANUBIUS kúthoz!
2011-05-23 07:41:00

Esemény adatlapja

típusa: Rendezvény

ideje: 2011.05.29 11:00

helyszíne: Székesfőváros, V. kerület, Erzsébet tér, DANUBIUS kút

  Igen nagy érdeklődéssel várjuk a fenti, május 29-i Ünnepnaphoz kapcsolódóan, az ünnepelni szándékozók, a legfiatalabb óvódás és a legidősebb egyetemista, a legkisebb település közössége és a legnagyobb városok közösségei által szervezendő programokat, eseményeket, mint például a közösségek környezetében élő szobrászművész vagy tanyasi fafaragó mester felkeresése; a közösségek környezetében lévő szobor alkotójának és történetének kiderítése; a közösségek környezetében lévő jelöletlen köztéri szobrok alkotóművészének és címének ismertté tétele stb., stb, stb....

  Ezen programok, események meghirdetésére lehetőséget ad az Ybl Egyesület a szobraszatnapja.hu honlapra való feltöltéssel a www.szobraszatnapja.hu menüpont útmutatása szerint.

  A programokra 2011.május 30-tól szavazni lehet a honlapon. A három első, legtöbb szavazatot kapott esemény szervezői, megvalósítói értékes jutalomban részesülnek, amelynek átadása ünnepélyes keretek között a jövő évi, a 2012-es SZOBRÁSZOK,SZOBROK,  (ÉPÜLET)SZOBRÁSZAT  ÜNNEPÉ-n kerülnek átadásra.

  Sok sikert Önnek-Önöknek, sok figyelemteljes szeretetet a szobrászoknak, a szobroknak, a szobrászatnak!

  Tisztelettel:
  Szmodits Julia
  elnök, Ybl Egyesület közhasznú szervezet
  www.yblegyesulet.hu

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  Külföldi előadók a VI. Magyar Passzív...

  Milyen házat építsünk 2013-ban?