Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
X. Építész-Mérnök Golf Kupa

Idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre az Építész-Mérnök Golf Kupa.
http://www.budapestiepiteszkamara.hu2010-07-30 10:14:00

Esemény adatlapja

típusa: Rendezvény

témája: golf kupa

ideje: 2010.09.04

helyszíne: Old Lake Gold Club -Tata, Remeteségpuszta

ára: bruttó 16.000 Ft (tee-time, welcome drink, túlélő-csomag, ebéd), bruttó 4.500 Ft (vendég ebéd)

Elérhetőségek

golf.jpegA páros verseny "greensomes" formában zajlik majd le, azaz mindkét játékos elüt, és a választott labdát felváltva ütik a lyukig. Az egyik játékos minimum hat alkalommal kell, hogy elütő legyen.

A golfverseny legkiválóbbjai díjakban részesülnek, a bruttó győztes csapat kapja a vándorkupát. A nettó első három helyezett is kupát vihet haza. Külön díjazzuk a "hole in one"-t a kettes lyukon, a "legközelebb a lyukhoz" ütőjét a nyolcas lyukon, valamint a "leghosszabb drive" ütőit is, hölgyeknek a 15-ös, uraknak a 18-as lyukon. A citrom-díjat mind a bruttó, mind a nettó utolsó helyezettek kapják.

A szervezők szerint az Építész-Mérnök Golf Kupa nemes és szép sportünnep, amely egyrészt a golf népszerűsítését szolgálja szakmánkban, másrészt alkalmat teremt az új kapcsolatok bővítésére és elmélyíti a meglévőket.

 

Ezt a cikket olvasta már?

A jövőt már most! - új, előremutató i...

Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten