Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Kisvállalkozói konferencia

A magyar mikró, kis- és közepes vállalkozások helyzete, jövője,kitörési esélyei kérdőíves kutatásaink elemzésének tükrében...
MMV2011-06-10 16:05:00

Esemény adatlapja

típusa: Rendezvény

témája: Gazdasági növekedés, versenyképesség, munkahely

ideje:
2011.06.16 8:30 - 2011.06.16 16:00

helyszíne: Kodolányi János Főiskola Budapesti Központja.Budapest XIII. Frangepán utca 50-56. 308-as terem.

ára: ingyenes

Elérhetőségek

Március végén az ÉMKE-vel közös felhívással fordultunk a szakmai szervezetekhez a magyar építőipar jövőjéért. Szakmai szervezetük támogatta felhívásunkat, melyet ezúton szeretnénk megköszönni.

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az elmúlt két hónapban - részben a felhívásnak köszönhetően - lehetőségünk nyílt egyeztetni a Belügyminisztérium Építésügyi Főosztályának, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium Építésgazdasági Osztályának vezető munkatársaival. Az egyeztetésen a felhívásban megfogalmazott követeléseket képviseltük, illetve a tárgyalások alapjául az elmúlt egy év során megküldött javaslataink, valamint a hazai vállalkozások helyzetének, kilátásainak tárgyában végzett felméréseink szolgáltak.

A Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért, illetve a Kodolányi Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment Tanszéke Június 16.-án kisvállalkozói konferenciát szervez, melyre tisztelettel meghívjuk Önt és munkatársait.

A rendezvény ingyenes, de a tanácskozás helyszínének befogadóképessége korlátozott. Ezért csak előzetesen regisztrált résztvevőket tudunk fogadni.

Regisztrálni 2011.06.10-ig lehet.

A konferencia délutáni  programjában13.40 - 15.00 között kerekasztal beszélgetést, fórumot tartunk, ahová a kormány és az érdekképviseletek képviselőit is meghívjuk.

A konferencia témája: A magyar mikró, kis- és közepes vállalkozások helyzete, jövője,kitörési esélyei kérdőíves kutatásaink elemzésének tükrében, egy évvel a kormányváltásután.

A konferencia részletes programja

Az előzetes regisztrációt nagy érdeklődés kísérte. A terem a határidő lejárta előtt megtelt. Érdeklődésüket köszönjük, részletes tájékoztatással leszünk a konferencián elhangzottakról.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Építési jog konferencia 2013

Regisztráció