Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
2 konferencia a BME-n

"Útközben" konferencia és "Meglévő és új épületszerkezetek energetikai jellemzőinek számítása és mérése" kutatási terület szatellit konferencia
mek.hu2011-06-17 07:48:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

ideje:
2011.06.21 9:00 - 2011.06.21

helyszíne: BME

  1. BME Kutatóegyetem: "Útközben" konferencia június 21-én 9 órától a BME Q épületében
  2. Fenntartható Energetika témacsoport: "Meglévő és új épületszerkezetek energetikai jellemzőinek számítása és mérése" kutatási terület szatellit konferencia, június 21-én 14.30-tól a BME K épületben.

  Bővebb információ: http://www.epitesz.bme.hu/tsz/es/

  Tisztelt Hölgyek/Urak, Kedves Kollégák!

  Tisztelettel meghívjuk a BME Kutatóegyetem "Útközben" konferenciára 2011 június 21-én 9 órától a BME Q Épületébe és az ehhez kapcsolódó Fenntartható Energetika témacsoport "Meglévő és új épületszerkezetek energetikai jellemzőinek számítása és mérése" kutatási terület szatellit konferenciára, amelyet 2011 június 21-én 14.30-tól a BME K épület 201.
  teremben tartunk.

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) kutatóegyetemi programja „A jövő Műegyetemén” megújulási stratégia része.

  A BME öt kiemelt témában dolgozott ki kutatási programot. Az eddigi eredményeket mutatjuk be Önöknek a 2011. június 21-i konferencián.

  A Fenntartható Energetika Épületszerkezetek témacsoporton belül többek között tájékoztatást kaphat a belső oldali hőszigetelések problémáiról, az épületszerkezetek hőszigetelő képességét befolyásoló tényezőkről, az optimális hőszigetelés kialakításának feltételeiről.

  Kérem, hogy részvételi szándékát írásban jelezze július 17-ig a következő email címen: zsfulop@epsz.bme.hu

  Megtisztelő részvételükre számítva

  Üdvözlettel
  Dr Fülöp Zsuzsanna

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten