Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Ismét Zöld iroda Nap!

A Zöld Iroda nap célja, hogy bemutassuk a környezet- és emberbarát irodai működésben rejlő lehetőségeket. A rendezvénnyel olyan fórumot teremtünk, ahol alkalom nyílik az irodák közötti tapasztalatcserére, valamint itt adjuk át a 2011-es Zöld Iroda verseny győzteseinek járó díjakat.
iroda.hu2011-06-22 07:44:00

Esemény adatlapja

típusa: Rendezvény

ideje: 2011.06.23

helyszíne: Kinnarps Irodaház (Budapest, XIII. kerület, 1133 Váci út 92.)

  A kiállítást szakmai előadások, irodai masszázs, fair trade kávézó, rétes múzeum, csontkovács és egyéb meglepetések színesítik.

  Kiket várunk látogatóként?


  Várjuk mindazon érdeklődőket, akik szeretnék zöldíteni munkahelyüket, iskolájukat vagy éppen otthonukat, de nem tudják, hogyan lássanak hozzá, hol keressék a megfelelő partnereket.

  A Zöld Iroda napon már megvalósított jó gyakorlatokkal ismerkedhetsz meg, konkrét ötleteket, zöld tippeket gyűjthetsz.

  A belépés minden látogató számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
  Online regisztráció a www.zoldiroda.hu oldalon!

  Fedezd fel az irodád zöldítésében rejlő lehetőségeket! A KÖVET Egyesület immár ötödik alkalommal gyűjti össze, és állítja ki a legújabb megoldási lehetőségeket az irodák zöldítéséhez! Az egész napos kiállítást szakmai előadások színesítik, továbbá ezen a napon adjuk át a 2011-es Zöld Iroda verseny győzteseinek járó díjakat is.

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten