Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
XVIII. ÉMSZ Labdarúgó Kupa

2011-ben a Zala völgyében, a különleges atmoszférájú Kehidakustány ban  kerül megrendezésre szövetségünk egyik legkedveltebb társadalmi rendezvénye, a  kispályás focitorna.
ÉMSZ2011-08-24 20:12:00

Esemény adatlapja

típusa: Rendezvény

ideje:
2011.08.26 - 2011.08.27

helyszíne: Kehidakustány- Sportpálya

  A tornán rendszeresen résztvevő csapataink visszajelzése alapján folytatjuk az első napon csoportmérkőzéses keretek között zajló lebonyolítási rendszerünket. Kellő számú csapat részvétele esetén az első nap eredményei alapján alakul ki az „alsó-” ill. „felsőház”, ahol másnap folytatódik a megmérettetés az 1-8. ill. a további helyezésekért.

  NEVEZÉSI FELTÉTELEK

  Létszám: csapatonként 10 fő.
  Nevezési díj: 99.000 Ft / férfi csapat.

  A nevezési díjat kérjük 2011. július 29-ig befizetni az ÉMSZ bankszámlájára (ÉMSZ számlaszám: K & H Bank Rt., 10201099-40265007)
  A nevezési díj a sportszolgáltatások mellett tartalmazza a csapattagok részére (10 fő!) pénteken, ill. szombaton egyszeri meleg étkezés költségeit, a péntek esti vacsorát követő zenés programot, és a díjakat.

  Kehidakustány Önkormányzata az ÉMSZ Focikupa résztvevői számára 20% csoport kedvezményt biztosít a választott szolgáltatás napi jegyének árából a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben.

  A fedett élményfürdő háromszintes, mediterrán hangulatú átriumos belső kialakítással rendelkezik. Élménymedencék buzgárokkal, nyakzuhanyokkal, masszázs ágyakkal, pezsgő szigettel, sodrómedencével kínál változatos fürdőzést. Igazi szenzáció a 94 méter hosszú beltéri csúszda fény- és hangeffektekkel.

  A szabadtéri strandon élménymedence gejzírekkel, nyakzuhannyal, a pool bárral, gyermekpancsoló, hullámmedence, úszómedencék, gyógyvizes ülőmedencék, pihenő és napozó teraszok  szolgálják a család kényelmét.

  Ingyenes szolgáltatások a rendezvény helyszínén:

  • gyermek játszóház, arcfestés
  • póni lovaglás
  • népművészeti kirakodó vásár
  • népi fazekas műhely látogatás (a községben, ingyenes)
  • íjászat

  További programlehetőségek:

  Deák Ferenc Múzeum látogatás, lovas kocsikázás

  ► Nevezési határidő: 2011. július 29.

  A nevezési lapokat az átutalási megbízás vagy a befizetett csekk másolatával (Titkárságon igényelhető) kérjük a nevezési határidő lejártáig a Titkárságra elküldeni.

  ► Szállás, étkezés

  Az előzetesen lefoglalt szállások a rendezvény részére szintén 2011. július 29-ig vannak opciósan fenntartva! Szálláslistát ld. a mellékletben (önállóan kell foglalni!). Azoknál a szállásoknál, ahol nincs reggeliztetés, ott a reggelit svédasztalos jelleggel a rendezvény helyszínén biztosítjuk 660 Ft/fő áron (italok: tea, kávé, juice, péksütemények: zsemle, kifli, kalács, kenyér teljes kiőrlésű is, főtt virsli, szalámi-tál 4 féle, sajt-tál 3 féle, vaj, dzsem, zöldségek, gyümölcstál). A reggelit a szállásfoglalást követően szintén a nevezési lapon kell megrendelni. A pénteki napon biztosítunk ebédelési lehetőséget is, kizárólag előzetes rendelés alapján (ld. nevezési lap), a Malomkő kisvendéglőben (natúr csirkemell tócsi-tésztában, sajttal, tejföllel és salátával 1400 Ft-os egységáron).

  Családtagok és vendégek számára étkezési lehetőséget előzetes jelentkezés alapján tudunk csak biztosítani, ezért kérjük a nevezési lap leadásával egy időben jelezzék azt is, hogy a csapatot hány fő kíséri! Kérjük, hogy azok is töltsék ki a nevezési lapon az étkezési megrendelést, akik nem csapattal érkeznek.

  ► Az ÉMSZ labdarúgó kupán minden csapat saját felelősségére vesz részt!

  HÖLGYEK !!!

  Reményeink szerint az idei esztendőben lesz kellő számú (legalább négy) női csapat, ezért a korábban hagyományos és igen népszerű női tornánkat az idei évben is kiírjuk.  Nevezési feltételek: lásd fent!

  Nevezési díj: 36.000 Ft / csapat

  ► Lemondási feltételek : 2011. július 29-a után történő lemondás esetén az előzetesen felmerült költségeket arányosan továbbhárítjuk.

  A torna legalább 14 férficsapat nevezése esetén kerül megrendezésre, ezért hangsúlyozottan kérjük, hogy legkésőbb 2011. július 29-ig minden csapat adja le nevezését!

  Letöltések

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  Dörken Tetőfedő Mesterkurzus Plusz

  Kreditpontos továbbképzés 2013. január 15-17-én Székesfehérváron, január 29-31-én Nyíregyházán ...