Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
XV. Épületgépészeti, Gépészeti és Építőipari Szakmai Napok

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar és a MTA DAB Műszaki Szakbizottság 2010. október 14-15-én 16. alkalommal rendezi meg az Épületgépészeti, Gépészeti és Építőipari Szakmai Napok nemzetközi konferenciát és kiállítást.
mk.unideb.hu2010-08-31 15:35:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

témája: Épületgépészeti, Gépészeti és Építőipari Szakmai Napok nemzetközi konferenciát és kiállítást.

ideje: 2010.10.14

helyszíne: Debreceni Egyetem Műszaki Kar (H-4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.)

  A konferencia és kiállítás magyarországi szakmai körökben jól ismert. A szaknapokat több mint egy évtizeden át az Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék és a Gépészmérnöki Tanszék szervezte, a rendezvényeken minden évben közel 100 kiállító cég jelent meg. A tudományos programban elhangzott előadásokon a szakma legkiválóbb művelői tartottak előadásokat a szakterület aktuális kérdéseiről.

  2008-ban a rendezvény nagyszabású nemzetközi konferenciává bővült, ettől az évtől a Szaknaphoz külön szekcióval csatlakozik az építőipari és a műszaki menedzsment szakterület is. Az idei felhívásban a szervezők Mechatronikai, Környezetmérnöki és Alkalmazott Informatikai Szekciókba is invitálják a szerzőket, előadókat.

  A 16 éves múltra visszatekintő rendezvényt a magyarországi szakmai körökben jól ismerik. A kiállításon minden évben közel 100 kiállító mutatkozik be, a konferencián a szakma legkiválóbb művelői tartanak előadásokat.

  A Szakmai Napok mára nagyszabású nemzetközi konferenciává bővült, idén már nyolc szekcióban folynak az előadások.

  A cikkeket a szakterületek nemzetközileg elismert szakértői bírálják el. Az elfogadott cikkek a konferencia kiadványában, a Tudományos Bizottság által kiválasztott legjobb cikkek pedig az International Review of Applied Sciences and Engineering folyóiratban jelennek meg.

  A részvételi díj 15.000 HUF, vagy 50 EUR, mely magában foglalja a résztvevők számára biztosított konferencia anyagokat, a szünetekben felszolgált frissítőket, egy ebédet, valamint a fogadáson és a koncerten való részvételt.

  A résztvevők számára kollégiumi és szállodai helyek állnak rendelkezésre. Ennek költségét a részvételi díj nem tartalmazza.


  Ha kérdése van, írjon a  conference@mk.unideb.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

  Bízunk abban, hogy rendezvényünk felkeltette érdeklődését.

  2010. októberében várjuk Debrecenben.

  A szervezőbizottság

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten