Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Design és Innováció konferencia

A Design és Innováció konferencia immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2011. október 6-án Budapesten a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, az EU Central Europe programja keretében, a budapesti Design Week rendezvényei sorában.
dkik.hu2011-09-28 09:03:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

ideje: 2011.10.06

helyszíne: MOME

  Uniós kitekintésű konferenciánk az európai designban rejlő gazdasági lehetőségeket kívánja bemutatni új, többrétű megközelítésben. Rendezvényünk a Design, Helyi gazdaság és Fenntarthatóság hármasa mellett a BDW szlogennel összhangban a Lokális értékek, a Kisvállalkozások és a Kulturális Kreatív Ipar összefüggéseire fókuszál. Nemzetközi előadóink az uniós tapasztalatok és kutatásaik alapján a Design és az európai gazdaságpolitikai, valamint fenntarthatósági Törekvések kapcsolatait is elemzik. Az előadáscímek által is kirajzolódó koncepció vitaindító jellegű, rámutatva a Design egyre inkább meghatározó gazdasági szerepére. Az egyes témakörök bemutatói globalis látókörű kutatók, gazdasági tanácsadók, szakpolitikusok. Rendezvényünk a Designert, az egyes kreatív iparágakban előtérbe kerülő művészi attitűdje mellett, mint a jövő mérnökét, a designt pedig, mint az innováció legforróbb területét kívánja bemutatni. A konferencia nyelve angol. Az EU CE Programja támogatásával a rendezvény 250 résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  Regisztráció a konferenciára itt.

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten