Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Porotherm Profi képzések 2011 ősz-tél

Ingyenes, akkreditált képzések
2011-10-21 14:05:00

Esemény adatlapja

típusa: Előadás

ideje:
2011.12.09 10:00 - 2011.12.09

helyszíne: Wienerberger Téglaipari zRt. székháza 1119 Bp., Bártfai u. 34.

ára: ingyenes

pontszám: MÉK: 1

  Profi technológiát alkalmazó – vagy egyszerűen csak Profi – kivitelezővé válni úgy lehet, hogy mind a cég vezetőjének, tulajdonosának, mind pedig a munkát később ténylegesen végző alkalmazottaknak, alvállalkozóknak részt kell vennie a Wienerberger által szervezett központi vagy helyi képzésen. Itt az elméleti oktatás után, különösen a kőműves kollégák esetében minden esetben gyakorlati bemutató következik, aminek keretében a szakemberek ki is próbálhatják a célszerszámok használatát, kezükbe foghatják a téglát, meggyőződhetnek arról, hogy az egy milliméteres fuga használata működik, a tégla nem billeg, a fal valóban szép. A képzésen való részvétel annál is fontosabb, hiszen ez a termék a fogyasztó számára csupán képzett szakemberek, azaz a Profi kivitelezőkön keresztül hozzáférhető: csak a kivitelező rendelheti és vásárolhatja meg a Wienerberger szerződött kereskedőpartnerein keresztül. A kiképzett kivitelezők a technológia elsajátításáról oklevelet kapnak.
  Jóllehet egy néhány órás tömény oktatás alatt sok mindent meg lehet tanulni, de a tanultak önálló gyakorlati alkalmazása mondjuk egy hónap múlva egy építkezés helyszínén már nehézségekbe ütközhet. Ezért a Wienerberger minden kivitelezőt segít első Profi háza építésében, a falazás első napján szakképzett munkatársuk felügyeli, irányítja a munkát – különös tekintettel az első sor lerakására. Ezt a szolgáltatást a 2011-es évben is biztosítani kívánják partnereiknek.

  A képzésekre online is jelentkezhet.

  A képzést a Magyar Építész Kamara 1 akkreditációs ponttal honorálja, amelyről az igazolást a képzés helyszínén kapják meg a résztvevők.

  2011. december 9. (péntek)
  10.00 órai kezdettel

  Wienerberger Téglaipari zRt. székháza
  1119 Bp., Bártfai u. 34.

  László Ildikó
  +36 30/297-3164
  ildiko.laszlo@wienerberger.hu

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten