Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Építészet és kommunikáció: programsorozat a Hegyvidéken

Építészet Plusz címmel veszi kezdetét egy különleges programsorozat október 9-én a XII. kerületi Barabás-villában.
forrás:hg.hu2010-10-06 14:33:00

Esemény adatlapja

típusa: Rendezvény

ideje: 2010.10.16

helyszíne: Barabás-villa, Budapest-Hegyvidék, XII. Városmajor utca 44.

  Az építészeti kommunikáció meghatározó hazai szereplőit bemutató kiállítást interaktív beszélgetések kísérik, Eleőd Ákos építész szervezésében.

  A kiállítás megnyitója: 2010. október 9., szombat 10.00

  Helyszín: Barabás-villa, Budapest-Hegyvidék, XII. Városmajor utca 44.

  barabás_villa.jpg

  A Barabás-villa októberi kiállítói, s kapcsolódó rendezvényeinek főszereplői azok az alkotóműhelyek és programok, amelyek az építészet összetett szerepének bemutatásával, elemzésével, közvetítésével, valamint kiállítások, filmek, előadások és más tematikus kulturális események segítségével hangsúlyozzák az építészet kommunikációs kapcsolatainak fontosságát. Köszöntőt mond: Balázs Attila történész, a Hegyvidéki Helytörténeti Gyűjtemény és Galéria igazgatója. A kiállítást megnyitja: Winkler Barnabás építész, a Magyar Építőművészek Szövetsége elnökségének tagja és Dulácska Zsolt építész, a Magyar Építész Kamara elnökségének tagja. Koncepció-ismertető: Eleőd Ákos építész, a program házigazdája. A megnyitón közreműködnek: a Hegyvidéki Kamarazenekar művészei.

  A kiállítás megtekinthető: hétköznapokon 10-18 óra között, valamint a szombati beszélgetések alkalmával. A megnyitó, illetve a beszélgetések egy-egy kreditponttal beszámíthatók.

  Interaktív beszélgetések építészetről, építészeknek és nem építészeknek:

  2010. október 16., szombat 10.00
  2010. október 23., szombat 10.00
  2010. október 30., szombat 10.00

  Kiállítók és beszélgetők: DesignFocus, Építészforum, MédiaDíj/Földalatti beszélgetések, Építészkongresszusok, FUGA Budapesti Építészeti Központ, HAP Galéria, Kortárs Építészeti Központ, N&N Galéria, SOKSZEM Alapítvány, 12 kőműves és társaik; filmek az építészetről, Wienerberger ÉpítészNapok kulturális programjai

  A beszélgetéseket vezeti : Eleőd Ákos

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten