Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
IFD FAKRO Sí Világkupa 2012

2012. február 11. - Muszyna, Lengyelország
2011-12-20 11:20:00

Esemény adatlapja

típusa: Rendezvény

ideje:
2012.02.11 - 2012.02.11

helyszíne: Muszyna, Lengyelország

ára: 150 EUR, kb. 46500 HUF

  2012. február 11-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre az IFD FAKRO Tetőfedő Sí Világkupa a lengyelországi Muszynában. A FAKRO csoport által szervezett esemény fővédnöke hagyományosan a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD).
  A konferenciával egyidőben kerül megrendezésre a Nemzetközi Tetőfedő Szövetség (IFD) konferenciája. A két esemény kiváló alkalom a tetőfedő szakma képviselőinek találkozására. A konferencia szervezőjeként és házigazdájaként a FAKRO csoport biztosítja a minden igényt kielégítő, a rendezvények lebonyolításához szükséges infrastrukturális hátteret.
  A vendégek a Beskid hegység lábánál, festői környezetben elhelyezkedő Activa szálló kényelmét és szolgáltatásait élvezhetik (www.activa.fakro.pl). A versenynek a közkedvelt, több kabinos és ülőlifttel rendelkező "Jaworzyna Krynicka" lesiklópálya ad otthont. A résztvevő nemzeti csapatok a tetőfedő szakmát képviselik a világ minden tájáról.

  Hogyan vehet részt a versenyen?
  Ehhez csak két dolog kell: a síelés szeretete és egy kis versenyszellem. Ha kedveli a havas lejtők különleges hangulatát, alig várja, hogy felcsatolja sílécét, és szívesen kipróbálná tudását egy kiépített pályán, itt a helye!

  • Olvassa el a versenyszabályzatot és a feltételeket (www.skicup.fakro.com).
  • Töltse ki a www.skicup.fakro.com oldalon 2012. január 16-ig megtalálható jelentkezési lapot, utalja át a kedvezményes jelentkezési díjat (150 EUR, kb. 46500 HUF).
  • Ha a jelentkezők létszáma megkívánja, előzetes kvalifikációs futamot rendeznek 2012. február 11. (péntek). Erről minden érdeklődőt előzetesen értesíteni fognak.
  • Utazás egyénileg, a helyszín Budapesttől mindössze 360 km.

  Az IFD FAKRO Nemzetközi Sí Világkupán nemcsak sportélményekkel gazdagodhat; a dél-lengyelországi Krynica-Zdrój festői környezetében található spa&wellnes rekreációs központjában számos egyéb programmal is készülnek.

  További információk a konferenciáról, a verseny lebonyolításáról és a kapcsolódó programokról, valamint a letölthető jelentkezési lap az esemény hivatalos honlapján található: www.skicup.fakro.com

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten