Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Rugalmas építészeti megoldások méretre gyártott vasbeton elemekkel - Leier Szakmai Napok 2013

Kreditpontos képzések nyolc helyszínen mesterembereknek, építészeknek
2013-01-02 15:23:00

Esemény adatlapja

típusa: Szakmai nap

ideje:
2013.02.27 - 2013.02.27

helyszíne: Sopron - Nyugat-magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar, Építéstan Tanszék, 9400 Sopron, Bajcsy Zs. u. 4., B. épület 7. terem

pontszám: MMK:1,5; MÉK:1,5

  Ma már nem elég jó minőségű építőanyagot gyártani, de a terméket jó minőségben be is kell tudni építeni, hogy az maradéktalanul megfeleljen a megrendelők megelőlegezett bizalmának, elvárásainak. 2013-tól ezért újabb kreditpontos képzést indít a Leier, immáron nyolc helyszínen, neves előadókkal, és színes programmal, azért, hogy rugalmas építészeti megoldásokat kínáljon a méretre gyártott vasbetonelemek felhasználási lehetőségeiről. A képzést a Magyar Mérnök Kamara és a Magyar Építészkamara is akkreditálta.

  A mesteremberek, az építőanyagokkal nap, mint nap dolgozó, róluk rendszeresen tájékoztatást adó szakemberek szakmai felkészültségének emelését tűzte ki egyik meghatározó céljául a 2013-as esztendőben Leier cég, mint Magyarország legnagyobb szerkezeti építőanyag-gyártója. A jövő januárban induló, minden eddiginél nagyobb szabású rendezvénysorozat, amely immáron nyolc helyszínen - Győr, Budapest, Pécs, Veszprém, Sopron, Székesfehérvár, Debrecen és Szeged - kerül megrendezésre, alapvető céljául tűzte ki, hogy minél szélesebb körben tájékoztathassa az országban élő mesterembereket.

  "Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy folyamatosan, élő kapcsolatot alakítsunk ki a termékeinkkel dolgozó mesteremberekkel. Ezért is hirdettük meg, a minden eddiginél nagyobb szabású szakmai napjainkat, amellyel az ország teljes területét bejárjuk. Ezeken a találkozókon megismertetjük a szakemberekkel a legújabb, innovatív termékeinket és azok legkönnyebb felhasználási módjait." - mondta el a kreditpontos képzéssel kapcsolatban Komlós Andor a Leier Hungária ügyvezetője, majd hozzátette: "Szinte bármely építési szituációban alkalmazhatóak a köztudatban kötött rendszerként élő elemek. A méretre gyártott Leier vasbeton elemek komplett rendszert alkotnak, amellyel a pincétől a tetőtérig, az egész épületszerkezet, hatékonyan és gyorsan felépíthető. Az épületszerkezet nagy pontosságot és gondos kivitelezést igénylő csatlakozási csomóponti megoldásait már az üzemi előregyártás fázisában kialakítjuk. A Leier Szakmai Napok célja az előregyártott kéregelem alkalmazási lehetőségeinek széles körű bemutatása lesz."

  A rendezvénysorozat első állomása - stílszerűen - Győrben lesz 2013. január 30-án, amelyen több, független szakértő tart előadást a résztvevőknek. A Magyar Mérnök Kamara és a Magyar Építészkamara 1,5 kreditponttal jutalmazza az eseményre látogatókat.

  Időpontok, helyszínek:

  2013. január 30.

  Győr - Széchenyi István Egyetem
  9026 Győr, Áldozat u. 12., J1-es előadó

  2013. február 6.

  Budapest - BME, „A” épület, konferencia terem
  1111 Budapest, Egry József u. 20-22.

  2013. február 13.

  Pécs - PTE Pollack Mihály Műszaki Kar
  7624 Pécs, Boszorkány u. 2.

  2013. február 20.

  Veszprém - Medgyaszay István Szakképző Iskola
  8200 Veszprém, Tüzér út 42.

  2013. február 27.

  Sopron - Nyugat-magyarországi Egyetem
  Faipari Mérnöki Kar, Építéstan Tanszék, 9400 Sopron, Bajcsy Zs. u. 4., B. épület 7. terem

  2013. március 6.

  Székesfehérvár - Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézménye
  8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 11.

  2013. március 13.

  Debrecen - Kölcsey Központ
  4026 Debrecen, Hunyadi u. 1–3.

  2013. március 20.

  Szeged - Vedres István Építőipari Szakközépiskola
  6720 Szeged, Horváth Mihály u. 2.

   

  A részletes program itt letölthető

  Faxon küldhető jelentkezési lap letöltése

   

  Ezt a cikket olvasta már?

  A jövőt már most! - új, előremutató i...

  Új rendezvénysorozat indul 2013. szeptember 24-én Budapesten