Ferroép-Szer Épületgépész Kft./ ÉPÍTŐ-KITT Klaszter tagja

Címadatok

Cím 6724 Szeged, Sőtér István köz 2.
Weboldal http://www.ferroep-szer.hu
E-mail cím 
Telefon 06 62 649 708

Bemutatkozás

 

A Ferroép-Szer Kft. 1998. tavaszán alakult Aradi Vilmos vezetésével.
A cég főként kisebb épületgépészeti kivitelezéssel kezdte meg működését.
A vezetés szakmai hozzáértése és elhivatottsága egy dinamikusan fejlődő , a piaci viszonyoknak megfelelően versenyképes kivitelező céggé fejlesztette Vállalkozásunkat.
A gazdasági környezet és a megrendelők elvárásai újabb és újabb követelményeket támasztottak a kivitelezési szférában működő cégek felé, így felénk is. Ennek megfelelően a szakmai képzéseket, az épületgépészettel kapcsolatos innovációkat előtérbe helyeztük.
A Ferroép-Szer Kft nagy figyelmet fordít a kivitelezéssel kapcsolatosan a gépjárműpark és a géppark folyamatos megújulására, mely a minőségi munkavégzés elengedhetetlen eleme.
A nagyobb piaci részesedés és a minőségi munkavégzés elérése érdekében minőségirányítási rendszert építettünk ki 2004-ben, melyet sikeresen alkalmazunk a mai napig. Ennek köszönhető, hogy a megfelelő jogi szabályozás mellett, minőségi előkészítői , lebonyolítói és kivitelezői munkát tudunk végezni megrendelőink igényének megfelelően. Szakmai fejlődésünket elősegíti a cégen belüli feladatmátrix.
Az újabb piacok felkutatása mellett cégünk folyamatosan részt vesz a közbeszerzési eljárásokon meghirdetett, pályáztatott munkák kivitelezésében. Nagy eredménynek tudjuk be, hogy ezen követelményeknek szinte minden esetben megfelel cégünk.
A cég ügyvezetője , Aradi Vilmos 2009-ben Csongrád megyében – a Vállalkozók Országos Szövetségének döntése alapján- „Az év vállalkozója” címet kapta.
Saját tulajdonú 130m2 –es korszerű és modern irodával rendelkezünk, ahol igényes környezetben tőrténik az előkészítői munka .Itt van lehetőségünk   megbeszéléseket lebonyolítani megrendelőinkkel és beszállítóinkkal.
2011-ben cégünk részvételével megalakult az Építő-KITT klaszter , amely a fő hangsúlyt az építtetői-használói igények fokozott kielégítésére, a műszaki fejlődés adta lehetőségek kihasználására helyezi 2012. évre kialakult a cégünk új arculata, mely méltán tükrözi az igényes megjelenést minden téren.
A Ferroép-Szer Kft.  2012-ben új irányítási rendszert vezet be: KIR és MEBIR, mely reményeink szerint újabb piachoz juttatja vállalkozásunkat