Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Új helyettes államtitkár a megújuló energia szakterület élén

A miniszterelnök a nemzeti fejlesztési miniszter javaslatára Pőcze Orsolyát nevezte ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fenntartható energiagazdálkodásért és klímapolitikáért felelős helyettes államtitkárának.
Forrás: zoldtech.hu2011-12-16 06:12:00

Az NFM közleményben arról számol be, hogy az energiajoggal foglalkozó Pőcze Orsolya 2009-ban került a tárca jogelődjéhez, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumhoz, ahol az energiagazdálkodási és szabályozási főosztályon, majd 2010-től az NFM főosztályvezetőjeként dolgozott.

A tárca zöldgazdaság-fejlesztésért és klímapolitikáért felelős előző helyettes államtitkárát, Olajos Pétert a nemzeti fejlesztési miniszter javaslatára a kormányfő november 15-i hatállyal mentette fel tisztségéből.

Olajos Pétert az új kormány megalakítását követően nevezték ki, akkor még a Nemzetgazdasági Minisztérium alá tartozó energiaügyi államtitkársághoz. Később az államtitkárságot áthelyezték az NFM-hez.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Az építési engedélyek jövő évtől elek...

Januártól elektronikusan intézhetők az építési engedélyek - közölte a Belügyminisztérium területren...