Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Az Icopal Csoport felvásárolta a Villas csoportot

Az Icopal Csoport felvásárolta a Villas csoportot, így növelve jelenlétét Ausztriában, Magyarországon és Dél-Kelet-Európában. A Villas Csoport piacvezető a lapos-és magas tető, valamint a mélyépítési bitumenes vízszigetelő termékek területén.
Hajnal Edina2010-06-08 00:00:00

A Villas Csoport piacvezető a lapos-és magas tető, valamint a mélyépítési bitumenes vízszigetelő termékek területén. A Csoport egyik gyára Fürnitzben a másik Zalaegerszegen működik.

icopal.jpgMiguel Kohlmann, az Icopal vezérigazgatója a következő nyilatkozatot tette a Villas felvásárlásával kapcsolatban:

"Villas Európa egyik legnagyobb csoportja a szigetelés területén, ahol nagy hagyománya van az innovációnak és az ügyfélorientált működésnek. Nagyon izgatottak vagyunk,hogy lehetőségünk van együtt dolgozni. Több terméket és szolgáltatást leszünk képesek ügyfeleinknek felajánlani és főleg azokban a térségekben tudjuk növelni a hatékonységot, ahol az Icopal jelenléte nem volt meghatározó."

Az egykori Vallis tulajdonosok, Gilbert Isep és Gerhard Prasser, akik továbbra is irányítják a vállalatot, lelkesedéssel beszéltek a felvásárlásról: "Az Icopál egy tökéletes új otthon a Villas számára."

A két vállalatnak hasonló a történetük, ugyanis mindketten úttörők voltak a saját területükön és úgy gondolják, hogy együtt egy sokkal gyorsabban és hatékonyabban fogják tudni fejleszteni ezt az üzletágat. Véleményük szerint az ügyfelek, a partnerek és a dolgzók lesznek az igazi győztesei ennek az egyesülésnek.

 

Az Icopal Csoport felvásárolta a Villas csoportot, így növelve jelenlétét Ausztriában, Magyarországon és Dél-Kelet-Európában. A Villas Csoport piacvezető a lapos-és magas tető, valamint a mélyépítési bitumenes vízszigetelő termékek területén. A Csoport egyik gyára Fürnitzben a másik Zalaegerszegen működik. A két cég így egyesítve erőit, így minden alkalmazási területre megbízható, kiváló minőségű, innovatív termékek széles skáláját, a műszaki-technikai szigetelő megoldások átfogó körét kínálja.
 

Ezt a cikket olvasta már?

Tiszta levegő – kőzetgyapot szigetelé...

Egy speciálisan tüdőgondozással foglalkozó intézmény esetében a szobák (és a környezet) tiszta levegőj...