Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Új portállal bővült az “építőipar térképe” - fogalmazott a Szegedma.hu +VIDEÓVAL!

Az építőipari szolgáltatóknak, valamint a szolgáltatás iránt érdeklődőknek ad fórumot a kitvalasszak.com, ahol a véleményüket megoszthatják, és egymással is felvehetik a kapcsolatot a felek. A társoldalként indított mitvalasszak.com feladata pedig az építőanyagok rendszerezése.
Forrás: www.szegedma.hu2012-03-28 09:03:00

Két éve indult útjának az építőiparral foglalkozó kitvalasszak.hu, hogy az “építőipar térképeként” aktuális információkkal lássa el az érdeklődőket.

A portállal egy olyan platformot biztosítanak a készítők az építőipari szolgáltatók részére, ahol kinyilváníthatják véleményüket, megoszthatják másokkal tapasztalatukat, a szolgáltatásuk iránt érdeklődők pedig gyorsan, egyszerűen elérhetik őket.

Társoldalként nemrég indították be a mitvalasszak.com oldalt, amely az építőanyagokat rendszerezi. 300 gyártó közel 6000 terméke szerepel ezen a honlapon.

“Ez a két oldal együtt fejti ki azt a tevékenységét, amelyet két évvel ezelőtt megálmodtunk” – nyilatkozta a Telin TV-nek Hoffmann Pál ügyvezető igazgató. Mint mondta, a weboldal elsősorban a kisfogyasztókat, a közvetlen felhasználókat célozza meg.

További információkat az alábbi helyen olvashat: www.szegedma.hu

A részletekért tekintse meg Hoffmann Pál interjúját:

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...