Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
A kecskeméti logisztikai központ Uniós pénzből épül

Egy komplex, több mint 10 ezer négyzetméteres intermodális logisztikai és szolgáltatóközpontot alakít ki az Agropack Trio Kft. a tradicionális kecskeméti iparterület rehabilitációjával.
Forrás: www.napi.hu2012-06-28 09:09:00

A másfél milliárd forintos beruházást felerészben az ÚSzT keretében elnyert uniós pályázati támogatással finanszírozzák.

A Kecskemét melletti iparterületen főként agroipari termékek, kemikáliák raktározásával, illet­ve bérraktározásával foglalkozó  Agropack Trió Kft. raktározási kapacitása 90-100 százalékban kihasznált, és főként a csúcsidőszakokban gyakran már nem képes kiszolgálni a piaci igényeket. A vállalkozás csomagolási kapacitásának kihasználtsága is magas, emellett pedig a piaci trendek, az új, korszerű technikák és a partnerek igényei is megkövetelik a csomagoló géppark korszerűsítését - mondta el Vancsik József, az Agropack Trio Kft. ügyvezető igazgatója a projektindító sajtótájékoztatón.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.napi.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Panelt vagy garzont?

Nyolc-tíz millió forinttal a kezünkben párba állítottuk a téglából készült apró garzont és a közepe...