Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Sopronban új utat avattak

A beruházás során 457 méter hosszú, hat méter széles aszfaltozott utat hoztak létre a szakemberek a Tarló soron.
Forrás: www.kisalfold.hu2012-07-03 09:24:00

- Fejlődik a város. A Tómalom térsége korábban elmaradottabb városrész volt, de az elmúlt években a felzárkóztatás során felújítottuk a fürdőt, a játszóteret, kerékpárút épült Sopronkőhida és a Tómalom között, s korszerűsítettük a közvilágítást is. Most pedig a Tarló sort láttuk el aszfaltburkolattal. Mindez az itt lakók életkörülményeit javítja – jelentette ki Simon István alpolgármester az útátadási ünnepségen.

 

Fejlődik a város. Fotó: sopron.hu

– A beruházás során 457 méter hosszú, hat méter széles aszfaltozott utat hoztak létre a szakemberek. Az egyik oldalon másfél méteres járda is kiépült, és ötven darab tájhonos fa, mezei juhar szegélyezi az utat, továbbá 1580 négyzetméter füvesítés is – mondta Fodor Tamás polgármester. A Tarló sor út- és járdaépítése nyolcvanmillió forintba került, míg a sor csapadékcsatornája harmincmillió forintba. A száztízmilliós költségből ötvenmilliós önköltséget vállalt magára az önkormányzat.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.kisalfold.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

15 TÉVHIT ÉS TÉNY A SZIGETELÉSRŐL

Energiahatékonysági fejlesztésekkel, komplex felújítással és szigeteléssel kapcsolatos tévhitek ...