Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Csepelen biciklis pláza lesz

A korábbi Csepeli Fémmű területén a legnagyobb ingatlantulajdonnal rendelkező Indotek Group több fejlesztést is végrehajt a területen. Tízezer négyzetméteren egy Magyarországon még nem alkalmazott koncepcióval biciklis bevásárlóközpontot hoznak létre, de fiatal vállalkozóknak inkubátorház kialakítását is tervezik.
Forrás: www.vg.hu2012-07-04 09:44:00

Egy tízezer négyzetméteres biciklis bevásárlóközpont, a Pedál Market építésébe kezd az Indotek Group 2013 elején a volt Csepel Fémmű területén. A tervek szerint 2014-ben befejeződő, 1,1 milliárdos beruházás eredményeként Csepelen működik majd Európa legnagyobb kerékpáros centruma. A fejlesztés költségeinek 60 százalékát előértékesítés útján a piacról, a fennmaradó részt pedig önerőből biztosítja a budapesti B kategóriás iroda- és ipari ingatlanpiacot vezető cégcsoport.

A létesítmény ötödét kerékpárutak foglalják el, a bérlők rendelkezésére 6 ezer négyzetméteren alakíthatnak majd ki üzleteket a létesítményben. Teltház esetén nagyjából 45–50 bérlő letelepedésére lehet majd számítani. Az építészek óriási konténerekre emlékeztető, kétszintesre bővíthető kereskedelmi egységeket terveztek az épületbe. A bérleti díjak a piacon szokásosnak megfelelően alakulnak; a bérelt terület nagyságától függően 10 és 25 euró között mozognak majd.

A potenciális bérlők részéről komoly érdeklődés tapasztalható; ígéretes tárgyalások folynak nemzetközi és hazai sportszer- és kerékpárgyártókkal, valamint nagy- és kiskereskedőkkel egyaránt. Jellinek Dániel, a volt Fémmű területén legnagyobb ingatlantulajdonnal rendelkező Indotek Group vezérigazgatója úgy tervezi, hogy ősz végéig megkötik az előszerződéseket a leendő bérlőkkel.

A kezdetekről a szakember elmondta, hogy az ötletet először a 2011-es Bringa Expón, a kereskedők, gyártók és kerékpárhasználók körében vetették fel. A végleges döntés meghozatalakor sokat számított, hogy a kerékpáros-találkozón a többségnek tetszett a csepeli bevásárlóközpont gondolata. A biciklisek Csepelre csábítása egyébként is kézenfekvő volt, hiszen a kerékpárgyártásnak komoly hagyománya, és számos jelenleg is működő képviselője van a szigeten.

További információkat az alábbi oldalon olvashat: www.vg.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...