Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
A Mediterrán Magyarország Kft. segít a viharkárok enyhítésében

Viharok és jégverés okozza az épületkárok harmadát
Forrás: www.epinfo.hu2012-07-18 09:50:00

Munkatársai kezdeményezésére a bólyi székhelyű Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. jelentős mértékű segítséget ajánl mindazoknak, akiknél az épület tetőszerkezetét megrongálták az elmúlt napok viharai.

A hosszantartó kánikula után az elmúlt napok időjárására a frontok jellemzők, szélsőséges hőingadozástól, heves viharoktól és zivataroktól szenved az ország nagy része. A viharos széllökések és a jégverések jelentős károkat okoztak mind az épített, mind a természeti környezetben, a rendkívüli időjárás pusztításainak felmérése és nyomainak eltakarítása több megyében is folyamatosan zajlik.


A tetőcserép-gyártási piacon egyre nagyobb részesedéssel bíró, technológiai piacvezetőnek számító, 100%-ban magyar, családi tulajdonban lévő cég magánszemélyek, intézmények és önkormányzatok részére egyaránt felajánlja tetőcserép vásárlásakor azt az árkedvezményt, amit eddig csak a nagyberuházások kaptak meg.

A viharkar@mediterran.hu e-mailcímen lehet kérni az ingyenes felmérést és tanácsadást, az építőipari nagyvállalat szakmai csapata minden esetben a helyszínen történő konzultálással, kedvezményes árajánlatadással igyekszik hozzájárulni a családok, közösségek és intézményi fenntartók ezen rendkívüli kiadásainak csökkentéséhez.

Gódi Attila ügyvezető elmondta, hogy - a biztosítókhoz beérkezett bejelentések alapján - a lakás- és épületkárok több mint harmadát még mindig a viharok, a villámcsapások és a jégverések okozzák. Az éves kárbejelentéseknek pedig összesen több mint 40 százaléka köszönhető az időjárásnak.

További információkat a következő oldalon olvashat: www.epinfo.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fújható üveggyapot költség és időmegt...

Az alábbiakban azt szeretnénk bemutatni, hogy a megszokott szigetelési technológiák helyett olykor cél...