Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Kedves magyar mikro- és kisvállalkozó!Kedves Sorstárs!

Hozz magaddal még egy embert!
2012-10-04 11:44:00

Ha úgy érzed, hogy:

  • A mikro-és kisvállalkozók helyzete teljesen rendben van Magyarországon,
  • A hazai vállalkozói környezet (adók, jogszabályok, joggyakorlat stb.) valóban a magyar mikro- és kisvállalkozások működését és túlélését segítik,
  • Vállalkozásoddal tisztes megélhetést, családodnak anyagi biztonságot tudsz nyújtani, megbecsült tagja vagy a magyar társadalomnak
  • A hatóságok toleránsak a hazai mikro- és kisvállalkozásokkal szemben
  • „Egyenlő pályák, egyenlő esélyek”; legalább annyi támogatást kapnak munkahelyteremtésre a hazai kisvállalkozók, mint az ide települő multi cégek
  • Az elérhető pályázatok óriási lehetőséget biztosítanak a magyar mikro-és kisvállalkozások számára
  • A magyar mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseikhez könnyen jutnak kedvező kamatozású bankhitelhez
  • Természetes és kívánatos, hogy a magyar vállalkozások inkább külföldön boldoguljanak, mint itthon

Akkor elnézést, hogy zavartunk, ez a levél nyilván nem neked szól! Bátran töröld!

Azonban ha te is másként gondolod és változtatni szeretnél, családodnak itthon szeretnéd megteremteni a tisztességes megélhetést és nem szeretnél külföldön boldogulni, várjuk csatlakozásod egy alulról építkező, mikro- és kisvállalkozói érdekvédelmi egyesülethez!

Részletek a mellékelt jelentkezési lapon

Ne habozz! Gondolkozz!

Felhívás csatlakozásra!

A magyar mikró és kisvállalkozások kilátástalan helyzetben küzdenek a mindennapi túlélésért, függetlenül attól, hogy milyen ágazatban dolgoznak. A vállalkozói környezet tekintetében Magyarország minden túlzás nélkül Európa Bermuda háromszöge, ahol európai uniós normákkal összeegyeztethetetlen feltételek között, jogbiztonság nélkül, tisztességtelen versenykörülmények között kellene talpon maradniuk a magyar vállalkozásoknak. Meggyőződésünk, hogy csak a lehető legszélesebb körű összefogással, közös érdekérvényesítéssel érhetjük el, hogy végre a hazai vállalkozások tisztességes körülmények között boldogulhassanak, ezért soraink közé várunk mindenkit, akik a hazai mikró és kis vállalkozások sorsát és ezzel együtt hazánk jövőjét a szívükön viselik és tettekkel, aktív részvétellel is hajlandók cselekedni, támogatást nyújtani.

Az Egyesület Preambuluma

"Az Egyesület alapítói felismerve ama tényt, hogy a hazai egyéni-, mikro-, és kisvállalkozók, gazdálkodók jelentik a magyar gazdaság motorját és a foglalkoztatás, valamint a hazai GDP túlnyomó részét ők adják, azonban nem rendelkeznek hatékony, alulról szerveződő érdekképviselettel, így ennek érdekében szükségesnek tartják egy országos hatáskörű érdekvédelmi, érdekképviseleti szervezet létrehozását, melynek során az Egyesület alapításával a Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért szervezetet jogelődnek tekintik, annak szellemiségét, elért eredményeit továbbra is mértékadónak és iránymutatónak ismerik el. Az Egyesület működése során a Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért szervezet által megkezdett munkát a továbbiakban is hatékonyan, de jogi személyként, az Alapszabályban megfogalmazott cél és szabályok szerint kívánják folytatni."

A jogelőd Mozgalom a Magyar Vállalkozásokért szervezet eddigi tevékenységéről a www.mmv09.hu honlapon lehet tájékozódni. Az Egyesülethez rendes, pártoló és tiszteletbeli tagként lehet csatlakozni, a rendes tagoktól folyamatos, aktív egyesületi munkát, a pártoló tagoktól az Egyesület munkájának figyelemmel kísérését, a kitűzött célok megvalósulásának ellenőrzését, a célok eléréséhez további javaslatok megfogalmazását, a tiszteletbeli tagoktól pedig lehetőségeikhez mért erkölcsi, szakmai, esetleg anyagi támogatást várunk. Az Egyesület tagja lehet jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság és szövetkezet,  társadalmi szervezet, és természetes személy is,  ezt a jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével kérjük jelezni!

 

Ezt a cikket olvasta már?

15 TÉVHIT ÉS TÉNY A SZIGETELÉSRŐL

Energiahatékonysági fejlesztésekkel, komplex felújítással és szigeteléssel kapcsolatos tévhitek ...