Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Hogyan spóroljunk a fürdőszobában?

A háztartások a fürdőszobában használják el a legtöbb vizet. Néhány egyszerű módszerrel azonban lényegesen takarékosabbá tehetjük otthonunk ezen részét.
Forrás: http://www.alternativenergia.hu2013-01-16 11:22:00

Egy átlagos háztartásban a WC teszi ki a teljes vízhasználat 27 százalékát. Ezt úgy csökkenthetjük, hogyha alacsony öblítésű WC-t vásárolunk, a régi modellek ugyanis akár 27 litert is elhasználhatnak öblítésenként. Fürdéshez javasoljuk a víztakarékos zuhanyrózsa beszerzését is, egy átlagos tusolással 18-30 liter vizet használunk, ezt a takarékos készülék 7,5-8 literre csökkenti azonos víznyomás mellett. Így nemcsak a vízzel spórolunk, hanem az annak melegítéséhez szükséges energiával is. A zuhanyrózsára külön szűrő is szerelhető, mellyel klórmentesíthetjük a fürdésünket, annak minden kellemetlen mellékhatásával (például a bőr kiszáradása) együtt. A mosdóhoz érdemes mozgásérzékelővel felszerelt csapot vásárolni, így csak akkor használjuk, ha valóban szükséges.

Általános jó tanács, hogy az égők lecserélésével rengeteget spórolhatunk a villanyszámlán. A LED technológiával működő lámpák rengeteget fejlődtek az elmúlt években, és ma már ugyanolyan teljesítményt biztosítanak, mint a hagyományos égők. Nemcsak, hogy 80 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, de 25-ször annyi ideig bírják, mint a régi változatok.
További információkat olvashat >> ITT
 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...