Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Közös TONDACH és WIENERBERGER kiállítói stand a TFH-n

A TONDACH® és a Wienerberger egyesítette erőit
Forrás: Tondach Magyarország Zrt.2013-02-01 10:02:00

2012 év végén jelentette be a TONDACH és a Wienerberger, hogy a Wienerberger AG a TONDACH Gleinstätten AG-ben 50 % részesedést szerzett. A tulajdonosi összefonódás eredményeképpen a két cég már 2013-tól kezdődően erős és hatékony partnerkapcsolatban egyesíti szakmai kompetenciáit és próbálja kihasználni a két cég profiljából eredő szinergiákat, annak érdekében, hogy a piacon még eredményesebben léphessenek fel és vevőik számára egy kézből komplex építési megoldásokat kínálhassanak.

A közös munka a két jogilag teljesen önálló leányvállalat, a TONDACH Magyarország Zrt. és a Wienerberger Téglaipari Zrt. között ebben az értelemben még szorosabbá válik. A cég képviselőinek elmondása szerint céljuk, hogy közös ügyfeleik számára az együttműködést még előnyösebbé tegyék azáltal, hogy optimális termékkínálatot, teljes körű szaktanácsadást, átfogó szolgáltatásokat és megoldási ajánlatokat biztosítanak számukra.

A TONDACH® és a Wienerberger márkanevek a Porotherm® termékek választékával garanciát jelentenek a magas minőségre, a kiváló szolgáltatási háttérre és a megoldás-orientált szakkompetenciára a falazat- és tetőcserép választásnál. A két cég úgy gondolja, hogy ezek a közös értékek lehetővé teszik, hogy gyors, vevőorientált intézkedéseket valósíthassanak meg a marketing és az értékesítés területén. A fókuszban a vásárokon, szakmai rendezvényeken való közös megjelenés, valamint a közös ajánlatok állnak, melyek a vevők számára jelentős többletértéket kínálnak majd.

A 2013. február 20-22-én a Syma Csarnokban megrendezésre kerülő TFH kiállításon a két cég egy vadonatúj tervezésű, közös standon állítja ki újdonságait.

A kiállításra látogatók közelebbről is megismerkedhetnek a Wienerberger által kifejlesztett ún. „okos téglákkal”, a Porotherm Thermo és a Porotherm Klíma téglacsalád termékei egy rétegben olyan hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mint egy hagyományos nútféderes tégla kiegészítő homlokzati hőszigeteléssel.

A TONDACH Deluxe termékeit mutatja be a kiállításon, melyek kiemelkedő esztétikai és használati értékkel bíró prémium kategóriás kerámia tetőcserepek.

További információ:

www.todach.hu

www.wienerberger.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Ismét két nagycsalád kap új otthont

Második alkalommal hirdeti meg a NOE és hét építőanyag-gyártó cég a „NagyCsaládiHáz” projektet ...