Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Tavaszi felújítás a Baumittal!

A Baumit új, tavaszi akciójának segítségével, a vásárlók ezúttal nem csak pénzt takaríthatnak meg, de akár örökre búcsút mondhatnak az otthoni energiapazarlásnak és a falak penészesedésének is.
Forrás: Baumit Kft.2013-03-22 14:12:00

A homlokzati hőszigetelő rendszerek piacán a polisztirol alapú EPS rendszerek terjedtek el leginkább, aminek oka a jó ár-érték arány. A hőszigetelés igénye mellett viszont egyre inkább előtérbe kerül sok esetben a megfelelő páraáteresztés és ezáltal a jó lakóklíma is. A Baumit hőszigetelő rendszerei közül az open az, amely ennek tökéletesen megfelel: nem csak a hőszigetelő lemez (openTherm), hanem minden egyes rendszerelem a ragasztótól (openContact) kezdve az öntisztuló (OpenTop) befejező vakolat rétegig páraáteresztő. Az openTherm fehér színű polisztirol lemez helyett – a rendszer részeként - választható a szintén jó páraáteresztő képességű open reflect Homlokzati Hőszigetelő Lemez, amely grafitőrleménnyel dúsított, ennek köszönhetően hőszigetelő képessége 23%-kal jobb, ugyanolyan lemezvastagság mellett.

 

 

Ráadásul, ha 2013. március 18. – április 30. között Baumit Open Hőszigetelő Rendszert vásárol AKCIÓS áron, egy havi gázszámláját visszakapja! Kalkulálja ki, hogy mennyibe kerül hőszigetelése! A Baumit Hőszigetelés Kalkulátora segít Önnek kiszámolni, hogy a hőszigetelés m2-ként mennyibe kerül, milyen termékekből, milyen mennyiségre van szüksége.

Baumit INFO: 06-33/512-920

Az akció időtartama: 2013. március 18. – április 30.

Az akcióról további részleteket a www.hoszigeteleskalkulator.hu oldalon találhat.

 

 


 

Ezt a cikket olvasta már?

Bach akciók

A BACHL Extrapor EPS 80 grafitadalékkal dúsított polisztirol termékek homlokzatok hőszigeteléséhez kí...