Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
ÖTVENEZREN A CONSTRUMÁN

2013. április 10-14. között ismét megnyitotta kapuit a CONSTRUMA
Forrás: Construma2013-03-28 11:01:00

Tovább őrzi népszerűségét a CONSTRUMA, hazánk legnagyobb építőipari kiállítása. Az új trendeknek megfelelően bővítették az építőipari vásár tematikáját. Ezúttal a lakberendezés, a kertészet valamint a településfejlesztés köréből érkező cégek is színesítették a kiállítás palettáját. Az előzetes adatok szerint mintegy ötvenezer látogató járt a Budapesti Vásárközpontban a Construma csokor napjain.

Az új koncepció szerint szervezett Construma megtartotta korábbi népszerűségét. Kifejezetten nagy érdeklődés mellett zajlott az első három szakmai nap. A Magyar Építész Kamara és a Magyar Mérnöki Kamara tagjai számára maga a kiállítás látogatása is kreditpontot ért, s további értékes  pontokat lehetett gyűjteni a mintegy 50 konferencián és előadás sorozaton, ami a kiállítást kísérte. A többnyire teltházas programokon több ezer szakember vett részt.

A szerdától vasárnapig nyitva tartó vásár közönsége ezúttal 18 ország több mint 500 kiállítójának kínálatából válogathatott építőipari anyagokat és szolgáltatásokat. Kétségtelenül az egyik legnépszerűbb betétkiállítás volt az idén először jelentkező CONSTRUMAkert, amelyen a hazai kertépítészet cégei mellett a japán bonsai kultúra bemutatkozása volt az idei attrakció.

A szakemberek nagy figyelmet szenteltek a szintén először jelentkező RENEO betétkiállításnak, amelyen a megújuló energiák felhasználásáról és a hazai gyakorlatról kaphattak átfogó tájékoztatást.

Az idén a kiállítók között meghirdetett pályázat eredményeként három CONSTRUMA díj és öt HUNGAROTHERM díj talált gazdára. Ez utóbbi kiállítás –az épületgépészet, fűtés hűtés és klímatechnika bemutatója minden második évben kap helyet ebben a csokorban.

 

Hagyományosan meghirdették a „legszebb stand” díjakat is, amelyeket különböző kategóriákban hat cég - a ROCKWOOL Hungary Kft., az ÉMI Nonprofit Kft., a ROSENBERG Kft., a KAMLEITHNER Budapest Kft., a WELLIS Magyarország Kft. és a TERBE Design Kft. érdemelt ki. Különdíjat kapott a kreativitásért a Magyar Építész  Kamara és a MERKAPT Zrt. A díjakról szakújságírókból álló zsűri döntött.

Második alkalommal szervezte a HUNGEXPO az OTTHONDesign kiállítást – amely a lakberendezés témakörében kínált szakmai és üzleti fórumot. Az idei slágertéma a konyha volt. A közönség megismerkedhetett a tervezők legmerészebb elképzeléseivel, a legmodernebb design és technológia együttesével, a jövő konyhájának gépeivel és berendezéseivel.

 

Az URB:ICON az ingatlanpiaci és az önkormányzatok projektekben gondolkodó szakembereinek kínált lehetőségeket a tervezésre, a befektetések optimalizálására és a szakmai eszmecserére.

A CONSTRUMA csokor jövő tavasszal várja ismét az érdeklődőket. A HUNGEXPO legközelebb május végén az ipari kiállításaival jelentkezik.

 

További információk:

HUNGEXPO Zrt. sajtó

06 30 250 3680

 

Ezt a cikket olvasta már?

Business Superbrands díjat kapott a B...

A tavaly év végétől érkező pozitív piaci hírek után a vállalkozások szerint is fellendülőben az építői...