Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Cimsec Fugázók a biztonságos, felhasználó barát kivitelezésért

A burkolat végleges megjelenését, így a megrendelő elégedettségét, a fugázás minősége határozza meg leginkább.
Forrás: Henkel Magyarország Kft.2013-09-19 11:44:00

A megbízó érthetően, mindenre kiterjedően, magas elvárásokkal él. Hiba esetén a helyreállítási munkálatok további komoly költségei, teljes és végleges kiábrándultságot okozhatnak az anyag minőségét és a kivitelező felkészültségét illetően. Ismételt megbízásra ilyenkor, a kegyvesztett burkoló nem számíthat. Nem közömbös ezért, hogy milyen fugázó anyag mellett döntünk.
Kap-e segítséget a kivitelező abban, hogy az alkalmas terméket válassza? Megfelelő-e a minőség a különféle, néha extrém hatások kivédése érdekében? Vajon milyen a bedolgozhatóság? Ezek mind olyan kérdések, melyek a polc előtt állva megfordulnak a burkoló fejében.

A Henkel egyik legfontosabb törekvése, hogy a kivitelezők igényeit teljes mértékben szem előtt tartsa és a műszaki kihívásoknak megfeleljen. Mondhatjuk azt is, hogy a burkolók „fejével gondolkodunk”.

A Cimsec fugázók fejlesztése során különös hangsúlyt fektettünk arra, hogy a termékeket  biztonságosan és könnyen tudják alkalmazni.

A Cimsec Prémium fugázó anyag csomagolásán ezért a könnyebben észrevehető minőségi mutatókra törekedtünk. Sőt, az egyszerű alkalmazási magyarázatok, a színminta megnövelt mérete, segíti a gyors és magabiztos termékválasztást. A küllem mellett, a fontosabb belső tartalom érdekében, a műszaki fejlesztés lehetőségeinek felső határait céloztuk meg. A szálerősítés drasztikusan növeli a mechanikai ellenálló képességet, megakadályozza a repedezést. A penészesedés és gombásodás kivédése érdekében 3-szoros védelmet biztosító, speciális adalékszert használtunk fel. A terméket a fokozott víz- és szennyeződés taszító képesség teszi alkalmassá a kültérben és vizes helyiségben való felhasználásra. A könnyű bedolgozhatóság érdekében a termék állagát krémesre alakítottuk ki. Továbbá a választásban nagy szabadságot biztosít a széles színválaszték.

Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy ez a fajta műszaki, technikai igényesség más termékünkre is jellemző.

A Cimsec Prémium Széles fugázó a 20 mm-es fugaszélességnek köszönhetően sokoldalúan alkalmazható. Pl. kiváló üvegtéglákhoz, rusztikus lapokhoz is. A magas kopásállóság hosszú élettartamot garantál.

A fokozottabb igényeknél – pl. ipari környezetben történő felhasználás esetén, vagy akár autómosókban, benzinkutakon – kiválóan teljesít a 2-30 mm fugaszélességig alkalmazható Cimsec

Prémium Nagyszilárdságú fugázó. A magasnyomású gőzborotvának ez a termék ellenáll, ami nem jellemző a kivitelezésben általánosan használt fugázó anyagokra.

A felsorolt termékek rugalmasságukkal hozzájárulnak a burkolatot érő, akár szélsőséges hatások csillapításához.

Bátran ajánljuk őket, hiszen a sok évre visszatekintő tapasztalatból és termékfejlesztésből származó előnyök már nagyszámú burkolót meggyőztek!

 

 

 

Ezt a cikket olvasta már?

Megújult a Ceresit CE 40 fugázó