Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Felújító vízszigetelés egyszerűen és megbízhatóan

Az ép vízszigetelés rendkívül fontos az épület állagának megóvása érdekében. Ha itt felújításra van szükség, általában ez jelentős költségekkel jár.

Az ép vízszigetelés rendkívül fontos az épület állagának megóvása érdekében. Ha itt felújításra van szükség, általában ez jelentős költségekkel jár. Nagy az igény olyan megoldásra, amely egyszerű, és olcsóbb a teljes vízszigetelési rendszer újrakészítésénél. Ezeket a feltételeket teljesíti a Ceresit CP 30 Szilikon Tetőszigetelő bevonat.

A CP 30 tartósan rugalmas, víztaszító bevonatot képez az épületek szivárgásra hajlamos-, illetve a vízbehatolás szempontjából kritikus részein, és vízhatlanul tömíti a keletkezett repedéseket. Alkalmas kisebb hézagok, lyukak, repedések és csatlakozások tömítésére: egyebek közt fém esővíz-elvezető rendszer elemein, felülvilágító- és tetőtéri ablakoknál, falakon, erkélyen és teraszon.

Kiválóan tapad minden általánosan használt építőanyaghoz, mint pl.: ásványi felületekhez (beton, szálerősítésű cementlap, égetett kerámia tetőfedő elemek), fémekhez (acél, rozsdamentes acél, cink, eloxált alumínium), bitumenes szigetelőlemezekhez, falazatokhoz, akril tetőfedő bevonatokhoz, műanyagokhoz (felülvilágító- és tetőtéri ablakok, szellőzők, vízelvezetők), szigetelő anyagokhoz mint pl. a polisztirol és poliuretán hab, fához (tömör fa, OSB-lap, rétegelt lemez), üveghez és csempéhez.

Felhordása nagyon egyszerű. Használhatunk glettvasat, ecsetet, vagy hengert. Arra kell ügyelni, hogy az egy rétegben felhordott anyag vastagsága ne legyen több 3 mm-nél. A még friss bevonatot a szennyeződött felületekről és a szerszámokról vízzel könnyen el lehet távolítani. Oldószert nem tartalmaz, környezetbarát termék.

Nem lehet átfesteni és nem burkolható. Szürke és fekete színben kapható. További UV-védelmet vagy kavicsfedést nem igényel. Rugalmasságát alacsony hőmérsékleten is megőrzi. Teljesen vízzáró, a szerkezetbe kerülő vízpárát azonban engedi kijutni a környezetbe. Kiváló időjárás- és UV-állóság jellemzi. A szükséges anyagmennyiség számításakor 1 m2-re kb.1 kg CP 30-al lehet kalkulálni. (A bevonat rétegvastagsága ekkor kb. 1 mm)

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...