Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
PIR és PUR szendvicspanel

A két lemezfegyverzet között kihabosodó PUR és PIR hab nagyobb hőszigetelő értéket, erősebb mechanikai tulajdonságot és a tűzoltóság által támasztott tűzállósági határérték követelményeknek való megfelelőséget biztosít a szendvicspanelnek.
Metál-Sheet Kft.Forrás: Metál-Sheet Kft.2014-03-18 15:01:15

PIR Szendvicspanel gyártás Debrecenben

A Metál-Sheet Kft. befejezte azt a beruházását, amit még 2012-ben indított el azzal a céllal, hogy az európai piacon egyre keresettebb szendvicspanel típust, a PIR habos szendvicspanelt saját gyártósorral legyen képes gyártani, ezzel bővítve az eddgi termékkínálatát.

PIR és PUR szendvicspanel

A két lemezfegyverzet között kihabosodó PUR és PIR hab nagyobb hőszigetelő értéket, erősebb mechanikai tulajdonságot és a tűzoltóság által támasztott tűzállósági határérték követelményeknek való megfelelőséget biztosít a szendvicspanelnek. Amíg az EPS és Ásványapot szendvicspanel esetében a szigetelő magot táblák formájában ragasztják be a két lemez közé, addig a PUR habos és PIR habos szendvicspanel esetében egy öt komponensből álló vegyi anyag keverék kerül a lemezek közé, ami hő hatása alatt, kémiai reakció segítségével habosodik ki és keményedik meg a két lemez között. Ez a technológia jelentősen növeli a szendvicspanel hőszigetelő képességét és mechankai szilárdságát.

PIR és PUR Szendvicspanel használata

A könnyűszerkezetes épületek kivitelezése során praktikus választás a szendvicspanel, mert a vázszerkezetre közvetlenül rögzíthető szendvicspanel egy rétegben oldja meg a térelhatárolás, szigetelés, külső és belső burkolat funkcókat.

Az oldalpanelek vízszintesen és függőlegesen is rögzíthetők a vázszerkezetre. A tetőpanel ereszkivágással is készülhet igény szerint. A kivitelezés során felmerülő szegési feladatokhoz a szeők vagy csak a síklemezek megrendelhetők.

Rögzítésük a vázszerkezetre átmenő, önfúró, vízzáró alátétes csavarokkal gyorsan és egyszerűen odható meg.

A PIR szendvicspanelek a 2014. július 1. óta érvényben lévő szabályozásnak megfelelően rendelkeznek a kötelezően kiállítandó teljesítmény nyilatkozatokkal és ezzel összhanban CE jelöléssel.

Construma 2014

A PIR és PUR szendvicspanelt is megtekintheti a Construma 2014 kállításon 2014. április 2. és 6. között az A pavilon 312/D standon. Jöjjön el és győződjön meg róla, hogy érdemes a Metál-Sheet Kft.-t és az általa gyártott termékeket megismerni.

Rendeljen magyar gyártótól közvetlenül!

Magyarországon működik a Metál-Sheet Kft., ami szendvicspaneleken kívül cserepeslemezt, trapézlemezt, C és Z profilt is gyárt úgy, hogy közvetlenül a magánszemélyeket is kiszolgálja. A megrendelőnek csak meg kell adnia, hogy milyen táblákból, elemekből, hány darabra van szüksége és milyen kiegészítők kellenek a kivitelezéshez. A hazai gyártó előnye, hogy hosszú távon elérhető akár utánrendelés, akár reklamáció esetén, kis tételeket is kiszolgál.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...