Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
10 éves a Metál-Sheet!

Idén van a Metál-Sheet Kft. alapításának 10. évfordulója. Ennek az apropóján arra gondoltunk, hogy összefoglaljuk mi mindent gyártunk és milyen körülmények között tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.
Metál-Sheet Kft.Forrás: Metál-Sheet Kft.2014-04-11 10:00:58

Idén van a Metál-Sheet Kft. alapításának 10. évfordulója

A 2004. május 29.-én kelt alapító okirat óta számos ingatlanfejlesztés, gépbeszerzés történt, így tíz év alatt a Magyarországon gyártó és magyar tulajdonban lévő cégek között kiemelkedő teljesítményt értünk el.

A tevékenységünk bemutatása

A Metál-Sheet Kft-nél elsősorban lemeztertmékeket gyártunk épületek burkolására, fedésére és a könnyűszerkezetes épületek másodlagos teherhordó szerkezetéhez. A gyártást kiegészíti egy tanúsított gyártásellenőrzési rendszer, ami feltétele a termékeink CE jellel való megjelölésének. Ezzel együtt a 2013.07.01-től érvényben lévő jogszabálynak megfelelően teljesítménynyilatkozattal rendelkezik minden általunk gyártott építési termékünk.
Gyártáson kívül egyetlen szolgáltatásunk, hogy saját autóval helyszínre szállítjuk a lemeztermékeket (a szendvicspanelek kivételével, mert az meghaladja saját autóink kapacitását). Nem veszünk részt azonban a tervezés, engedélyeztetés, statikai számítás és kivitelezés folyamatában, ezt a megrendelőnek kell saját magának biztosítani.

A gyártott termékek összefoglalása

A Metál-Sheet Kft. saját készletre vett és tárolt horganyzott acéllemezből és poliészter bevonatos acéllemezből saját tulajdonú gépsoraival olyan beépítési termékeket és kiegészítőket gyárt és forgalmaz, ami a mezőgazdasági, ipari és családi házas területeken végzett építések és felújítások alkalmával szükségesek lehetnek.
Tetőfedéshez acél héjazat:
- 20-as trapézlemez,
- 38-as trapézlemez,
- 50-es trapézlemez,
- hódfarkú cserepeslemez,
- szinuszos cserepeslemez,
- ereszcsatorna rendszer.
Oldalfal burkoláshoz, kerítéshez acél burkolat:
- 13-as trapézlemez,
- 20/1120-as trapézlemez,
- 20-as trapézlemez.
Másodlagos teherhordó elemek:
- 75-ös teherhordó trapézlemez,
- 137-es teherhordó trapézlemez,
- 153-as teherhordó trapézlemez,
- C profil szelemenek,
- Z profil szelemenek,
- U profil szelemenek.
Szigetelt tető és falazat:
-
Polisztirol tető és fal szendvicspanel,
- Ásványgyapot tető és fal szendvicspanel,
- PUR tető és fal szendvicspanel,
- PIR tető és fal szendvicspanel.

A telephely bemutatása

Jelenleg több, mint 30.000 m2 területen 7 gyártócsarnokban folyik a gyártás 24 gyártósoron 45 alkalmazottal:
- PIR és PUR szendvicspanel gyártó sor,
- Polisztirol és ásványgyapot szendvicspanel gyártó sor,
- 3db teherhordó trapézlemez gyártó gép,
- 7db trapézlemez gyártó gép,
- 2db cserepeslemez gyártó gép,
- 3db C-Z profil gyártó gép,
- 3db élhajlító gép,
- 1db táblásító gép,
- 1db hasító gép,
- 1db gerincelem gyártó gép,
- 1db csatornarendszert gyártó gépegyüttes.

A gyártáson kívül a telephelyen folyik az értékesítés is, ahol ízlésesen kialakított bemutatóteremben 7 értékesítő munkatárs várja személyesen az érdeklődőket és vásárlókat, illetve fogadják a telefonon és e-mailben érkező megkereséseket.

Az értékesítésen túl közvetlenül az értékesítőkkel egy helyen nyújt segítséget az a 3 munkatárs, akiknek a feladatuk a marketing, minőségirányítás, beszerzés, logisztika és kapcsolattartás külföldi partnereinkkel.

Ezzel a rövid összefoglalóval és bemutatkozással szeretnénk megerősíteni partnereinket és leendő vásárlóinkat abban, hogy a Metál-Sheet Kft. magyar gyártóként hű marad mottójához: gyorsaság, rugalmasság, vevőközpontúság.

 

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...