Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Mi kell a minőségi gletteléshez?

Tapétázás és festés előtt a vakolatot olyan minőségben kell leglettelni, hogy a kényes felületű burkolatok, ill. festékek, súrló fény hatására ne fedjék fel a felületi hibákat.
Henkel Magyarország Kft.Forrás: Henkel Magyarország Kft.2014-08-11 14:46:48

Mi kell a minőségi gletteléshez?

Tapétázás és festés előtt a vakolatot olyan minőségben kell leglettelni, hogy a kényes felületű burkolatok, ill. festékek, súrló fény hatására ne fedjék fel a felületi hibákat.

Egy durván strukturált tapéta vagy egy matt festék elrejti a nem jól sikerült részeket, de fotótapéták vagy fényes lazúrok esetén csak a magas minőségű glettanyag és gondos kivitelezés garantálja a színvonalas végeredményt.

Ideális esetben egy glettanyaggal oldható meg az egészen vékony felületképzés és a nagyobb vastagságú felületkiegyenlítés is.

A Henkel alkalmazkodva ezekhez az igényekhez kifejlesztette a CERESIT IN 25 Cereglett Univerzális beltéri kézi glettanyagot, amely 0-10 mm-ig alkalmazható falfelületek és mennyezetek simítására és kiegyenlítésére egy rétegben.

Erős tapadás és nagy korai szilárdság jellemzi. Kb. 1 óra elteltével újabb réteg hordható fel a már javított felületre. Repedésmentesen köt. Matt fehér színű, szilárdulás után nem porzik, de mégis jól csiszolható.

Diszperziós vagy szerves oldószer alapú festékekkel átfesthető. Csak beltérben, száraz helyen használható (gipsz kötőanyagú).

Az IN 25 Cereglettet tiszta, hideg vízbe kell önteni, majd fúrógépbe fogott keverőszárral csomómentes, homogén masszává kell keverni. 3-5 perc múlva ismét keverjük át. A bekevert anyagot rozsdamentes szerszámmal hordjuk fel majd simítsuk el.

A CERESIT IN 25 Cereglett dekorációs falbevonat kialakítását is lehetővé teszi. A még lágy glettanyagba a simítószerszámmal vagy spaklival kialakítható a kívánt mintázat, majd szilárdulás után a lealapozott felület lazúrfestékkel átfesthető.

Tehát a válasz a címben feltett kérdésre, azaz „Mi kell a minőségi gletteléshez?”: CERESIT IN 25 Cereglett Univerzális beltéri kézi glettanyag.

www.mindentmegragasztunk.hu

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...