Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Látta már a bemutatótermünket?

Trapézlemez, cserepeslemez és szendvicspanel gyártóként fontosnak tartjuk, hogy a termékeinket minél egyszerűbben és minél több érdeklődőnek tudjuk megmutatni, elérhetőve tenni.
Metal-Sheet Kft.Forrás: Metal-Sheet Kft.2014-08-15 07:37:39

Látta már a bemutatótermünket?

Trapézlemez, cserepeslemez és szendvicspanel gyártóként fontosnak tartjuk, hogy a termékeinket minél egyszerűbben és minél több érdeklődőnek tudjuk megmutatni, elérhetőve tenni.

Eddigiekben arra koncentráltunk, hogy a gyártás helyén, a debreceni telephelyünkön tudjuk minél több információval ellátni a partnereinket és a gyártás helyén bemutatni a trapézlemez változatait, a cserepeslemez típusait, a szelemen kínálatunkat és a különböző szigetelő maggal készülő szendvicspaneleinket.

2014. augusztus 7-től megnyílt a bemutatótermünk
Debrecen Mikepércsi út 106. szám alatt.

A Debrecent délről elérő 47-es sz. főút Debrecen belüli szakaszán, közel egy hipermarkethez, egy szupermarkethez és egy tüzéphez, frekventált helyen alakítottuk ki a közel 200m2 bemutatótérrel, saját parkolóval, rakodási lehetőséggel ellátott bemutatótermünket, ahol értékesítési munkatársunk vár minden kedves érdeklődőt.

A bemutatóteremben teljeskörű szolgálással látjuk el megrendelőinket, mint tájékoztatás, árajánlat és megrendelés készítése, továbbá számlázási és árukiadási szolgáltatások.

Kiállítások országszerte.

Annak ellenére, hogy a Metál-Sheet Kft. debreceni központtal rendelkezik és a bemutatóterem mellett a telephely is Debrecen található, igyekszünk évente több kiállításon is részt vennni Budapesten illetve Nyugat-Magyarországon, hogy az ott élőknek is be tudjunk mutatkozni.

Legközelebbi kiállítások:

Kelet-Magyarországon:
Farmer Expo 2014.08.17-20., Debrecen

Nyugat-Magyarországon:
Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok 2014.09.10-13., Bábolna

Látogasson el hozzánk, tekintse meg bemutatótermünket, keresse fel standunkat valamelyik közelgő kiállításon!

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...