Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Nem talál valamit az oldalunkon? Nem világos valamelyik funkció? Munkatársaink szívesen segítenek Önnek eligazodni a Kitvalasszak.com portálon.Csak adja meg nevét, e-mail címét és írja meg miben segíthetünk és mi hamarosan felkeressük Önt.
Új termékkel bővült a Metál-Sheet termékcsalád

A Metál-Sheet Kft. elmúlt tíz évében mindig arra törekedtünk, hogy minél szélesebb vásárlói kört tudjunk kielégíteni termékeinkkel. Az első termékünk, a trapézlemez sikere után megkezdtük termékkínálatunk folyamatos bővítését.
Metal-Sheet Kft.Forrás: Metal-Sheet Kft.2014-10-13 11:48:04

Új tertmékkel bővült a Metál-Sheet termékcsalád

A Metál-Sheet Kft. elmúlt tíz évében mindig arra törekedtünk, hogy minél szélesebb vásárlói kört tudjunk kielégíteni termékeinkkel. Az első termékünk, a trapézlemez sikere után megkezdtük termékkínálatunk folyamatos bővítését. Először a családi házas vevők számára a cserepeslemezeket kezdük el gyártani, majd az ipari épületek építéséhez szükséges másodlagos teherhordó elemeket, mint a C profil, Z profil és teherhordó trapézlemez. A legnagyobb beruhásázást a szigetelt tetőfedő és oldalburkoló kompozit termék gyártásának megkezdése volt, aminek eredményeként 2013-ra elértük, hogy a szendvicspaneleket mind a négy szigetelő maggal (ásványgyapot, PUR hab, PUR hab és Polisztirol) képesek vagyunk gyártani.

Az idei ősz újdonsága: Korona cserepeslemez

A cserepeslemezeinket eddig két típusban lehetett választani. Idén ősztől a hódfarkú és a szinuszos minta mellett elérhető a korona cserepeslemez is.

A korona cserepeslemez a bordatetőben elhelyezett mélyedésnek köszönhetően a cserepeslemez mintázata különleges, a nagyobb, 80mm széles átlapolás pedig erős vízzárást biztosít. Felhasználási területe megegyezik a többi cserepeslemezével.

korona cserepeslemez

Termékbevezető akció
Az új terméket kedvező, akciós áron kínáljuk vevőinknek.
A 0,5mm vastag korona cserepeslemez négy színben érhető el, bruttó 1638 Ft/m2 áron.

Új termékünk iránti érdeklődésével keresse fel a Metál-Sheet Kft.-t és három-négy nap határidővel vállaljuk megrendelésének legyártását akár néhány táblára, akár több száz négyzetméterre van szüksége.

Metál-Sheet Kft.

 

Ezt a cikket olvasta már?

Fagyapot alkalmazása

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Hera...